Nico merge la Eurovision, dar vrea cu fiica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solista care va reprezenta România la Eurovision, Nico, are un presentiment: dacă o va lua pe fiica ei la Belgrad, unde se desfăşoară concursul, va avea noroc. "Este un copil norocos.

Solista care va reprezenta România la Eurovision, Nico, are un presentiment: dacă o va lua pe fiica ei la Belgrad, unde se desfăşoară concursul, va avea noroc.

"Este un copil norocos. Simt nevoia să-mi fie alături, acolo. Parcă cineva de sus îmi spune: "Ia-o cu tine", povesteşte Nico despre Elena Alexandra. Fiica solistei este elevă în clasa a XII-a la Liceul pedagogic din Ploieşti, clasa spaniolă-engleză, şi este caracterizată de mama ei drept "un copil foarte cuminte, aşa cum orice mamă cred că şi-ar dori".

Presentimentul că îi va purta noroc are la bază câteva întâmplări care, prin repetabilitate, nu mai pot fi numite "simple coincidenţe": "De foarte multe ori când i-am făcut cadou, mi-a zis: <> Nu este obişnuită să ceară, <> - aşa a fost de mică şi aşa este şi acum.

Şi de fiecare dată când i-am cumpărat un lucru mai scump - repet, pentru că am vrut eu, nu pentru că l-a cerut - s-au mişcat nişte energii acolo sus. Şi a doua zi, primeam un telefon prin care eram solicitată la un eveniment şi primeam bani mai mulţi decât a costat ce îi cumpărasem eu...

O încurajez mereu: <> ". Alexandra va împlini 18 ani pe 13 mai, dar pentru că la acea dată Nico va fi deja plecată la Belgrad, la Eurovision, îi va serba ziua de naştere pe 9 mai, cu două zile înaintea plecării (care va fi pe data de 11).

Primul Paşte fără familie

După spusele mamei ei, Alexandra "are faţă de showbiz", dar este prea mică pentru a o încuraja acum în domeniu. "Dar mai târziu, peste un an-doi, o voi sprijini", susţine Nico. Deşi fiica ei se vede studentă la Româno-Americană, mama îi prevede, fără a o forţa în această direcţie, o carieră în showbiz, televiziune sau publicitate.

"Suntem foarte bune prietene, eu o duc la şcoală, eu o iau seara. Apoi, ieşim împreună în oraş, cu prietenele ei sau cu prietenii noştri. Regret că în goana asta permanentă între Bucureşti şi Ploieşti - drum pe care îl fac adesea - nu am timp să petrec cât mi-aş dori cu ea. Uneori mă întreb de ce atâta alergătură, de ce atâta muncă, în definitiv nu ne ridică nimeni statuie", are ea o uşoară undă de nostalgie.

Ba da, dacă va obţine un loc fruntaş la Eurovision, va avea parte de laude şi elogii, cât o statuie, îi zic. Imediat se înviorează şi lui Nico îi revine inima la loc: "Ştii ce vorbeam cu Vlad? (Miriţă n.r., tenorul cu care face duet la "Pe o margine de lume" care va reprezenta România la Belgrad). Că melodia noastră este unică. Are forţă, are linie melodică, n-are de ce să nu placă!".

Vineri, 25 aprilie, Vlad şi Nico au plecat într-un miniturneu de promovare în Anglia şi la Belgia. "Evident că Paştele îl voi petrece acolo, cu Vlad, departe de familie. Este primul pe care îl petrec fără ai mei. Vom reveni în ţară luni, a doua zi după Paşte", a mai spus Nico, în preziua plecării.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite