Trupul lui Michael Jackson va fi transportat joi la Neverland iar înmormântarea va avea loc duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul lui Michael Jackson va fi transportat joi la ferma Neverland pentru a fi expus publicului vineri, iar înmormântarea, care va fi privată, va avea loc duminică, potrivit unor surse, informează CNN.

Un convoi de 30 de maşini ar urma să însoţească trupului regelui pop atunci când va fi transportat de la Los Ageles la Neverland. Niciun membru al familiei sau al autorităţilor din Santa Barbara nu a fost disponibil pentru a confirma informaţia.

Nu este încă clar dacă trupul lui Jackson va fi înmormântat la Neverland, transmite NewsIn.

Michael Jackson a cumpărat ferma Neverland din nordul Santei Barbara în 1987. A locuit în acea proprietate până la scurt timp după achitarea sa în 2005 în urma acuzaţiilor de molestare a unui copil. Mai târziu a avut probleme financiare cu Neverland dar a păstrat o parte din fermă. Numele ferme vine de la un cuvânt fictiv din povestea "Peter Pan", una dintre favoritele lui Jackson.

Oraşul de baştină a lui Jackson, Gary din Indiana cere familiei să îl înmormânteze acolo, potrivit purtătorului de cuvânt al primarului. Oraşul plănuieşte o slujbă de comemorare programată pentru 10 iulie. "Ar fi o slujbă potrivită pentru un prinţ al păcii", a declarat Lalosa Burns, purtător de cuvânt. Locul de înmormântare pregătit ar fi aproape de un muzeu propus pentru familia Jackson. "Primarul a vorbit cu un reprezentant al familieu şi a exprimat interesul nostru de a face parte din istoria acestei mari familii", a declarat Burns.

Se pare că  un testament al lui Jackson, făcut în 2002, a fost găsit, potrivit avocatului familiei, Londell McMillan.

Vedeta muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea încă din copilărie şi a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul său exuberant, a murit joi, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac.

Decesul a fost constatat într-un spital din Los Angeles unde fusese transportat de urgenţă, vestea provocând o undă de şoc pe măsura celebrităţii planetare a celui supranumit "regele popului", care a concertat inclusiv în România, în 1992 şi 1996.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite