5 întrebări pentru Dan Negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 întrebări pentru Dan Negru
5 întrebări pentru Dan Negru

Negru, unul dintre cei mai longevivi prezentatori de la Antena 1, prezintă „Te pui cu blondele“.

1 „Adevărul“: Eşti  cunoscut ca un tip amuzant. Ai avut momente în care să nu ai starea potrivită pentru a filma emisiunea?

Dan Negru: A fost un moment îngrozitor când, înainte de intra pe platoul de filmare, am aflat că bunica a murit. A trebuit să duc show-ul şi apoi, noaptea, am plecat spre Timişoara. N-a fost uşor...

2 Ce te-a surprins cel mai mult la armata de 50 de blonde?

De-a lungul celor doi ani au fost sute de blonde în emisiunea asta, dar tot n-aş putea face un portret-robot al femeii blonde. M-a surprins poate încrâncenarea unora de a-şi demonstra inteligenţa, de a încerca să răspundă corect la cât mai multe întrebări de cultură generală.

3 Ai prezentat până acum foarte multe formate la Antena 1. De ce? Se plictiseşte repede publicul sau vrei constant să încerci ceva nou?

Piaţa TV e într-o continuă mişcare, ca toată societatea. Am prieteni la televiziunile din Spania şi din Italia care muncesc la acelaşi show de 10 ani, de când i-am cunoscut. Între timp eu am schimbat vreo 25 de formate. Dar ei trăiesc în ţări liniştite, aşezate, la noi e încă iureş mare şi asta se răsfrânge şi în programele TV.

4 Care sunt secretele longevităţii tale „pe sticlă“?

Am avut şansa să experimentez la Antena 1 mai multe zone ale divertismentului, de la game-show-uri ca „Batem Palma“, „Ciao Darwin“, ,,Ziua Judecăţii“, la formate de vară ca „Jocuri la Saint Tropez“ sau „Competiţia“, la 10 revelioane consecutive în care am fost lideri an după an sau până la divertismentul serios cum ar fi „O seară de vis“ sau „Secret Talent“.

Toate au fost show-uri în care am crezut. Cred că ăsta e un secret al longevităţii, să reuşeşti ca prezentator să decodezi un format de televiziune şi să-l explici apoi publicului.


5 Există ceva care te deranjează la peisajul de televiziune din prezent?

Mi-e dor de marile platouri de televizune, de ­show-urile grandioase şi mă bucur că am avut şansa să gust din ele, dar înţeleg piaţa momentului, dovadă că am adaptat un concurs, un format de cultură generală, care prin natura lui nu cere decoruri mari, costisitoare, transformându-l în doi ani într-un adevărat brand al pieţei TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite