La nunta pe NeVe s-au mâncat sarmale gătite de mama lui Mihai Morar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai ciudate nunţi din viaţa românilor a avut loc la iniţiativa celor de la Radio 21, iar mirii au avut parte de o ceremonie religioasă inedită, pe malul lacului Floreasca, la

Una dintre cele mai ciudate nunţi din viaţa românilor a avut loc la iniţiativa celor de la Radio 21, iar mirii au avut parte de o ceremonie religioasă inedită, pe malul lacului Floreasca, la Clubul Fratelli.

A fost o nuntă specială nu doar prin faptul că mirele şi mireasa au mers pe principiul "văzut, plăcut, luat" în 5 minute, dar şi pentru că naşi au fost, alături de cei "oficiali" (Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, nişte părinţi spirituali în blugi!), şi năzdrăvanii de la Dimineaţa DeMentă, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan.

Meniul serii a fost unul bogat, sofisticat, pentru toate gusturile, însă cel mai mare succes l-au avut sărmăluţele gătite de mama lui Mihai Morar, care, deşi şi-a însurat o dată fiul, s-a oferit să fie "sponsor" la partea de bucate tradiţionale…

Şi culmea, alături de restul invitaţilor, Monica Anghel, Amalia şi Ilie Năstase, Maria Marinescu, Ileana Pescariu, Mihai Gadea, Mircea Badea şi Gabriela Morar, nora, s-a numărat printre cei care au apreciat teribil sărmăluţele doamnei Morar. Uite că aşa cum se poate nuntă pe NeVe, se poate şi o noră care să-şi laude soacra! (Evelyn Badea)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite