Natasha Yarovenko, ucraineana care i-a pus pe jar pe spanioli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natasha Yarovenko, o frumusețe din fosta URSS.
Natasha Yarovenko, o frumusețe din fosta URSS.

Actrița s-a remarcat în urma rolului de lesbiană jucat în filmul "Cameră la Roma" în care apare în scene fierbinți alături de Elena Anaya.

Rolul de lesbiană pe care-l interpretează în filmul "Cameră la Roma" a propulsat-o pe actrița Natasha Yarovenko în topul celor mai râvnite femei din Spania. Deși mai jucase în diverse seriale, ucraineana nu a atras atenția până când nu apărut în niște scene fierbinți alături de actrița spaniolă Elena Anaya.

Popularitatea sa a crescut peste noapte în urma acestui rol, iar ediția spaniolă a revistei "FHM" i-a dedicat coperta lunii aprilie. "Rusoaicele nu suntem deloc reci" este una dintre declarațiile făcute de Natasha, care în luna iulie împlinește 29 de ani.

Ea susține că nu a avut " niciodată vreo relație cu vreo femeie" dar că "oricine este liber să trăiască o poveste de dragoste atât de frumoasă". "Niciodată nu am sărutat-o pe Elena Anaya. Întotdeauna am sărutat-o pe Alba, personajul din film", a declarat Natasha. Întrebată ce titlu ar pune materialului realizat cu ea, Natasha a răspuns fără ezitare: "Din Rusia cu dragoste!".

Vezi pe adevarul.es video cu Natasha Yarovenko dezbrăcată.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite