Natalie Portman prezentă în filme doar cu numele: a fost dublată şi în noua peliculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă iralndeză a fost plătită cu 250 de lire sterline pentru a o dubla pe actriţa Natalie Portman într-o scenă din noul film, "Your Highness".

După scandalul cu "Lebăda neagră", recompensat cu premiul Oscar, Natalie Portman este dată din nou de gol de "sosia" sa din noua peliculă în care apare, "Înălţimea voastră".

Caroline Davis, o studentă la facultatea de film din Usler, a deconspirat că a fost plătită cu suma de 250 de lire sterline pentru a o dubla pe Natalie Portman în scena în care apare în bikini şi sare în apa rece. "Sunt studentă la film aşa că am acceptat să sar, având şansa de a fi prezentă pe platourile de filmare", a spus Caroline, citată de Daily Mail.

În "Lebăda neagră", balerina Sarah Lane a acuzat-o pe Natalie că şi-a asumat toate succesele deşi corpul ei nu apare decât în 5% în scenele de dans, restul fiind munca artistei. "Eu fac balet de 22 de ani. Să declari că dansul care apare în film poate fi realizat doar cu un antrenamnet de un an şi jumătate, nu mi se pare doar mie ridicol, ci întregii lumi a baletului", a spus Lane.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite