Narcis şi Dinu, marii perdanţi talentaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După finala „Românii au talent“, Andra intenţionează să facă un duet cu Valentin Dinu. Al doilea clasat, Narcis Iustin Ianău, a fost contactat de impresari din străinătate. Învingătorul nu a luat totul. Adrian Ţuţu a obţinut premiul de 120.000 de euro. Narcis Ianău şi Valentin Dinu sunt perdanţi la voturi, dar au câştigat simpatia publicului.

Luni seara, în studioul Mediapro de la Buftea, după ce s-a anunţat rezultatul votului, o parte din publicul aflat în sală s-a ridicat în picioare să-l aplaude pe câştigătorul Adrian Ţuţu.

Alţii s-au izolat în resemnare: „Acesta este publicul. Ce vreţi? Aşa se întâmplă şi la votul politic", s-a exprimat  cineva din sală. „Hip hopul nu este muzică. Este un mesaj pus pe versuri pentru mase. Era normal ca Ţuţu să câştige mai multe voturi", au spus alţii.

După ce emisiunea s-a terminat şi ziariştii au năvălit pe scenă pentru declaraţii, o imagine nedifuzată spunea mai multe decât toate comentariile celor două părţi opozante. Singur, într-un colţ al scenei, cu diploma pe care scria „Cel mai talentat român", Adrian Ţuţu îşi savura stingher victoria.

În jurul lui Narcis Iustin Ianău (16 ani) erau toţi ziariştii acreditaţi la eveniment. O mulţime de întrebări îl luau cu asalt pe contratenorul de 16 ani, care primea cu fairplay înfrângerea.

„Mă bucur că a câştigat Adrian. Eu am o familie, are cine să mă susţină. El are mai multă nevoie de acei bani", a declarat Narcis. „Am ajuns pe locul doi, ceea ce este foarte mult. Cred că aş putea câştiga în altă ţară. Genul de muzică pe care îl abordez eu nu este preferat de toată lumea. A fost o experienţă extraordinară şi s-ar putea să mai particip la altă ediţie", a mai spus râzând, nelăsând să se înţeleagă dacă a vorbit serios sau nu.

„Da, am fost contactat de nişte persoane din afara ţării. A fost doar un contact, nu am stabilit nimic şi nu vă pot spune cine sunt acele persoane", a mai spus Narcis cu acelaşi aer copilăresc.

Cel de-al treilea clasat, Valentin Dinu, „spălătorul de maşini" din Ploieşti, a primit cu aceeaşi seninătate înfrângerea. „Să dea Dumnezeu să fiu sănătos şi sper să vină oferte. O să fac tot ce îmi stă în putinţă să nu mă opresc aici. Doamne ajută!", şi-a exprimat speranţa. Pentru Valentin Dinu (22 de ani) există o şansă: în timpul emisiunii, Andra şi-a exprimat dorinţa de a realiza cu el un duet. Ceea ce poate fi un început pentru o carieră muzicală.

Profesoara lui Iustin, dezamăgită de vot

Claudia Vasilache, profesoara de canto a lui Narcis Ianău de la Colegiul Naţional „George Apostu" din Bacău, a declarat că prestaţia elevului ei a fost una de excepţie. „Pentru cine cunoaşte muzică este clar că piesa «Fantoma de la operă», interpretată de el, a fost foarte bună. A cântat o piesă dramatică grea, dar a avut mişcare scenică şi expresivitate în interpretare. A fost o prestaţie perfectă pentru un copil de 16 ani", a afirmat profesoara Vasilache. Ea a fost însă dezamăgită de votul publicului. „Suntem un popor de snobi. Promovăm oamenii care au probleme sociale. Suntem miloşi, dăm bani oamenilor cu probleme, dar nu vedem niciodată talentul", a mai spus profesoara.

Audienţă mai slabă ca la preselecţii

Pro TV a fost lider de audienţă luni seară, când finala „Românii au talent" a fost urmărită de 3,3 milioane de români din întreaga ţară, potrivit  paginademedia.ro. Totuşi, ratingul înregistrat luni seară a fost mai slab decât audienţa înregistrată de unele ediţii din preselecţii sau de trei dintre cele patru semifinale.

"Eşti un fenomen (n.r. - Narcis Ianău) şi se va vorbi mult despre tine."
Andra
membră a juriului

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite