Mr Bean a păcălit moartea: bolidul său a luat foc după ce s-a izbit de un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simpaticul actor care l-a interpretat pe Mr Bean, a scăpat doar cu câteva julituri dintr-un accident rutier petrecut în comitatul Cambridgeshire din Anglia.

Rowan Atkinson se afla la volanul bolidului său McLaren F1 în valoare de 650.000 de lire, când a pierdut controlul volanului, ieşind în afara carosabilului şi izbindu-se de un copac. În urma accidentului, maşina sa a luat foc. Din fericire, în accident nu a mai fost nimeni implicat, iar actorul în vârstă de 56 de ani a reuşit să iasă din maşină şi a fost îngrijit de un alt şofer, până la sosirea echipajelor de urgenţă. O ambulanţă l-a transportat la spital, unde primeşte îngrijiri pentru o lovitură minoră la umăr, potrivit Daily Telegraph.

De altfel, nu este pentru prima dată când Mr Bean este implicat într-un accident la volanul bolidului său, care poate atinge suta de kilometri în trei secunde. În 1999, la un an după ce a cumpărat maşina, în urma succesului înregistrat în rolul lui Mr Bean, actorul a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

image

Pasiunea pentru maşini rapide a lui Rowan Atkinson este bine cunoscută, el deţinând recordul de viteză pe circuitul Top Gear, reuşind să parcurgă un traseu într-un minut şi 42 de secunde, la volanul unei maşini "cu preţ rezonabil".

VIDEO Mr. Bean bate recordul pe circuitul Top Gear

McLaren F1 este una dintre cele mai rapide maşini de serie din lume, putând atinge viteza de 370 de kilometri pe oră.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite