Moss a închis două oraşe pentru nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Top-modelul britanic Kate Moss (37 de ani) şi iubitul ei, rockerul Jamie Hince, din trupa The Kills, s-au căsătorit vineri, în Cotswold, Marea Britanie.

Pentru a fi sigură că totul va decurge bine şi că nu vor exista intruşi, Kate Moss a cerut restricţionarea accesului în două orăşele din regiunea Cotswolds, sud-vestul Angliei, şi le-a trimis invitaţilor săi permise speciale de acces. Şi localnicii au primit permise de acces, astfel încât să fie liberi să plece sau să intre în oraş.

Deşi cuplul intenţionase iniţial să se căsătorească în Oxfordshire, unde Kate are o casă, top-modelul a ales un alt loc, deoarece nu era sigură că cei 400 de invitaţi vor încăpea confortabil. Kate Moss a avut 15 domnişoare de onoare, printre care fiica ei în vârstă de 8 ani, Lila Grace. Mireasa a purtat o rochie de inspiraţie vintage, de culoare crem, accesorizată cu cristale. Rochia a fost creată de John Galliano.

Cadouri extravagante

Cei doi soţi au trimis invitaţilor, înainte de nuntă, lista cu darurile pe care şi le doresc, printre care 14 scrumiere de cristal, în valoare de 240 de lire sterline fiecare (265 de euro), şi cutii cu şampanie Louis Roederer Cristal din 2002, la preţul de 1.833 de lire sterline (2.000 de euro). Kate Moss şi Jamie Hince au o relaţie care durează de peste patru ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite