Demi Moore nu exclude posibilitatea unei operaţii estetice în viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama a trei copii, actriţa Demi Moore dezminte zvonurile potrivit cărora aspectul ei fizic se datorează unor operaţii estetice care au costat-o 200.000 de lire, citează NewsIn. În luna noiembrie Demi Moore va împlini vârsta de 47 ani.

"Nu i-aş judeca niciodată pe cei care au făcut astfel de operaţii, dacă acesta este cel mai bun lucru pentru ei, nu văd care e problema. Dar nu îmi place ideea de a mă opera pentru a încetini procesul de îmbătrânire. Este o modalitate de a comabte nevroza. Bisturiul nu vă va face fericiţi", a spus vedeta într-un interviu.

Demi Moore este măritată cu actorul Asthon Kutcher, cu 16 ani mai tânăr decât ea. Ţinând cont de diferenţa de vârstă dintre ei, Moore nu exclude posibilitatea ca pe viitor să apeleze la bisturiu: "ziua în care voi începe să plâng când mă voi uita în oglindă ar putea fi cea în care voi fi mai permisivă în legătură cu ideea operaţiilor. Deocamdată, prefer să fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea decât să încerc cu disperare să arăt de 30 de ani", a adăugat actriţa.

Actriţa a mai fost măritată cu Freddie Moore şi Bruce Willis.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite