Monica Columbeanu, ironizată de Puya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitat la ediţia din acest an a Festivalului Peninsula de la Târgu-Mureş, unde a susţinut un concert, duminică seară, Puya a făcut referire într-o piesă la „Monica Columbeanu şi alte vagaboande de genul ăsta“, potrivit Mediafax.

Cunoscutul cântăreţ de hip-hop a vorbit despre Monica Columbeanu în momentul în care a interpretat pasajul legat de „femei măritate din interes" din piesa „Undeva-n Balcani".

„Ne place sportul, jucăm fotbal, noi / După meciuri se termină cu box, c-aşa-i la noi / Suntem o mare familie, ne-avem ca fraţii / Dar la probleme, ştim bine, fugim unii de alţii / Avem multe biserici, că păcătuim cam des / Pline de femei măritate din interes", a cântat Puya, continuând, în uralele publicului: „gen Monica Columbeanu şi alte vagaboande de genul ăsta".

Festivalul Peninsula, desfăşurat între 26 şi 29 august la Târgu-Mureş, a reunit la această ediţie peste 70 de artişti, printre care Korn, Tricky, Europe, Gorillaz Sound System, The Rasmus, Above & Beyond sau Fedde Le Grand. Trupa americană Korn a concertat pentru prima dată în România. Aproximativ 63.000 de persoane au participat la ediţia din acest an a Festivalului Peninsula, faţă de 58.000 câţi au fost anul trecut.

Prezenţa la ediţia din acest an o depăşeşte pe cea din anii precendenţi, cu excepţia ediţiei din 2007, când au fost între 85.000 şi 90.000 de oameni.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite