Monica Anghel s-a căsătorit în secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată după ce a devenit mamă, Monica Anghel a intrat în direct, ieri, la Europa FM, în cadrul matinalului „Deşteptarea“. Ea a povestit în exclusivitate despre băieţelul ei, Aviv Alexandru, născut la 10 septembrie, dar şi despre căsătoria cu tatăl copilului ei.

„A fost o operaţie grea şi consider că m-am recuperat destul de repede. Vineri dimineaţă am făcut cezariana, iar sâmbătă la ora 4.00 m-am ridicat din pat singură. Personalul din Spitalul Elias se aştepta probabil să fiu o fiţoasă şi au fost plăcut surprinşi să vadă că sunt un om normal, care respectă absolut tot ce îi este recomandat după naştere", a explicat artista.

„Este adevărat faptul că eu şi Gughi ne-am căsătorit înainte de naştere. Am fost luată prin surprindere, Gughi (soţul ei,  Marian, n.r.) s-a ocupat de tot, a venit într-o zi acasă cu inel de logodnă, cu verighete, cu tot", a mai declarat vedeta, care a precizat că a făcut acest pas înainte de venirea pe lume a lui Aviv. „A fost un eveniment intim, am avut alături de noi familia şi câţiva prieteni apropiaţi", a completat ea.

Monica i-a împărtăşit realizatorului Bogdan Miu că se poate baza pe ajutorul mamei şi al soţului ei. „În ochii lui Gughi văd fericire, observ că, indiferent cât de obosit ar fi, când se apropie de bebeluş, îi trec toate. Învăţăm împreună să avem grijă de el", a explicat mămica. În finalul intervenţiei în direct, artista a confirmat faptul că naşul fiului lor va fi fratele ei, Alexandru.

"În ochii lui Gughi văd fericire, observ că indiferent cât de obosit ar fi, când se apropie de bebeluş, îi trec toate. Învăţăm împreună să avem grijă de el."
Monica Anghel
cântăreaţă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite