Monica ar vrea să pozeze ca Răduleasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia lui Irinel spune că s-ar alătura cu drag unei campanii asemănătoare celei antifumat, a cărei imagine a fost vedeta Antenei 1. Monica va prezenta în această lună pentru designerul Renato Balestra şi va poza încă o dată pentru revista  „QuiMagazine“ din Italia.

„Adevărul“: Ce surprize le pregăteşti telespectatorilor care urmăresc “By Monica Columbeanu”?

Monica: Mi-am propus un nou concept de emisiune, care va aborda mai multe domenii ale vieţii mondene, culturale şi artistice.

Mi-am dorit ca emisiunea să aibă mai mult conţinut şi nu doar imagini din viaţa mea cotidiană. Pe parcursul emisiunilor veţi putea viziona diverse teme pe care le consider de interes, o paletă de subiecte bine alese prin care sper că voi putea atinge segmente diferite de public.

Cu timpul, mi-am dat seama de diversitatea subiectelor ce pot fi abordate şi îmi doresc, de ce nu, să reuşesc să dezvolt acest reality show într-o emisiune de lifestyle.

Crezi că interesul publicului pentru viaţa voastră este mai mic sau mai mare decât la început?

Cred că interesul publicului pentru viaţa noastră rămâne… De ce? Pentru că, în continuare, suntem cuplul excentric cu vilă la Izvorani, Rolls şi haine scumpe. În plus, prin emisiunea pe care o realizez de aproape trei ani, am reuşit să păstrez un contact permanent cu publicul meu care m-a văzut crescând, evoluând de la an la an.

Cum a fost la Balul Operei de la Cluj? Cu ce amintiri ai rămas de acolo?

În primul rând, trebuie să menţionez că am participat pentru prima dată la un bal şi am rămas încântată.

A fost un eveniment deosebit, de înaltă ţinută, cu un program complex şi rafinat. Am avut ocazia să cunosc multe personalităţi, academicieni, oameni de cultură, scriitori, pictori şi aici trebuie să fac câteva enumerări: preşedintele Academiei Române Prof. Dr. Ionel Haiduc, Acad. Prof. Dr. Ing. Horia Colan, Acad. Prof. Dr. Iosif Viehmann, Prof. Dr. Nicolae Hancu, pictorul Nicolae Maniu, marele  Florin Piersic.

Fac aceste precizări pentru că nu e un lucru uşor sau la îndemâna oricui să reuşească să aducă laolaltă peste 40 de personalităţi ale vieţii culturale, ştiinţifice alături, bineînţeles, de elitele vieţii clujene.

M-am simţit extraordinar de bine, m-a impresionat spectacolul de operă, s-au decernat Trofeele Lya Hubic, Premiul Mecena, Medaliile Seniorii Cetăţii, am apreciat casele de modă clujene Amas şi Lany’s.

Bufetul a fost bine ales, pentru toate gusturile, iar Flavius împreună cu Deborah Woodson şi Ron Whites au oferit un spectacol de muzică la înălţimea evenimentului. Nu pot să omit că, în acest cadru de bal, Irina a sărbătorit cei doi anişori.

Ai poza la fel ca Mihaela Rădulescu pentru a sprijini campania antifumat?

image

În primul rând, o felicit pe Mihaela Rădulescu pentru apariţia ei şi desigur că m-aş alătura cu drag unei astfel de campanii, mai ales că nu mi-e străină această idee. Anul trecut, am sprijinit în Italia o campanie de îmbunătăţire a imaginii românilor după scandalul cu românii din Italia şi am susţinut o şedinţă foto, devenind coperta unei prestigioase reviste din Peninsulă.

Ai mai primit oferte de a poza în reviste din străinătate?

Oferte de a poza în străinătate am avut deseori, dar condiţiile impuse de ei nu se identificau deloc cu interesele mele şi ale managerului meu, dr. Matei Miko. Cel mai probabil voi mai poza încă o dată pentru revista  „QuiMagazine“ din Italia. Am colaborat foarte bine cu ei şi am mare încredere că totul va ieşi bine.

Începutul anului este întotdeauna plin pentru mine. Am multe examene la facultate, sunt studentă în anul trei la “Comunicare şi relaţii publice”, am multe prezentări atât în ţară, cât şi în străinătate. De exemplu, luna aceasta voi prezenta în Italia pentru Renato Balestra, designerul pentru care am prezentat în cadrul evenimentului “Musica sotto le stele”  acea rochie de 60.000 de euro.

Se spune că vârsta optimă între doi fraţi este de doi ani. Irina tocmai i-a împlinit. V-aţi gândit să mai faceţi un copil?

Suntem foarte împliniţi că o avem pe Irina şi ea reprezintă cea mai mare bucurie pentru noi, însă, la fel ca în cazul ei, vom lăsa destinul să îşi spună cuvântul.

Irinel a suferit o mare pierdere de curând. Şi-a revenit?

Nu e uşor să treci peste aceste momente de grea încercare. Irinel a avut întotdeauna o relaţie specială cu mama sa, un respect deosebit pe care l-a insuflat întregii familii. A încercat din răsputeri să o salveze, însă nu te poţi opune destinului. E o pierdere mare pentru întreaga familie, însă sunt alături de soţul meu cu toată dragostea mea.

Andreea Marin, Andreea Raicu îşi scriu povestea pe un blog… Ai fost tentată vreodată să-ţi faci şi tu unul?

Trăim într-o societate în care comunicarea şi nevoia de informaţie sunt tot mai pregnante, prin urmare consider că internetul, la ora actuală, reprezintă una dintre cele mai importante surse informaţionale din lume. Cred că este o modalitate foarte bună de a ţine legătura cu publicul.

Însă, în acest moment, modalitatea pe care am ales-o “pentru a-mi scrie povestea”  este cea pe care o ofer prin intermediul emisiunii mele, “By Monica Columbeanu”, de pe B1.

După o declaraţie a lui Cătălin Măruţă, presa a scris că vei participa la “Dansez pentru tine”. Adevărat sau fals?

Managerul meu , dl dr. Matei Miko, se ocupă de toate contractele mele, iar în momentul în care va fi ceva concret vă voi anunţa, cum fac de fiecare dată, printr-un comunicat de presă.

Tu ai dansat şi la emisiunea lui Dan Negru. Îţi place să dansezi?

Îmi place să dansez la fel ca orice persoană care doreşte să se simtă bine şi să se destindă…

image

Voi prezenta în Italia pentru Renato Balestra, designerul pentru care am prezentat în cadrul evenimentului “Musica sotto le stele”  acea rochie de 60.000 de euro

image


Monica Columbeanu
vedetă

image

Suntem foarte împliniţi că o avem pe Irina şi ea reprezintă cea mai mare bucurie pentru noi

image


Monica Columbeanu
vedetă

image


Monica şi Irinel Columbeanu, o familie fericită 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite