Monica Columbeanu: Dincolo de avantajele materiale, Irina are nevoie de dragostea mamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cererea de recurs la decizia prin care Judecătoria Buftea i-a încredinţat-o pe Irina temporar lui Irinel Columbeanu,  Monica Columbeanu scrie că indiferent cât de mulţi bani sau avantaje materiale i-ar oferi acesta, micuţa are nevoie de dragostea şi căldura mamei.

În cele şase pagini care reprezintă cererea de recurs, Monica Columbeanu scrie că "indiferent ce condiţii de viaţă ar avea în locuinţa de la Izvorani, indiferent cât de mulţi bani sau avantaje materiale i-ar oferi tatăl, acestea nu vor putea înlocui niciodată dragostea şi căldura mamei", potrivit Mediafax, care citează stirileprotv.ro.

Monica susţine că Irina a crescut în condiţiile "necesare bunei dezvoltări" alături de ea şi de mama ei, fiind foarte ataşate de fetiţă.

"Irinel Columbeanu a devenit interesat de fiica noastră în momentul în care a înţeles că mă pierde, folosind copilul pentru a se răzbuna pe mine" , mai scrie Monica Columbeanu.

"A circulat un filmuleţ cu soţul meu în situaţii compromiţătoare, ceea ce m-a determinat să mă distanţez de acesta pentru a-i da posibilitatea să se gândească dacă doreşte să trăiască într-un mediu familial sau dacă doreşte să fie liber", mai scrie Monica.

Aceasta mărturiseşte că a fost profund afectată de cele întâmplate şi că i-a atras atenţia lui Irinel că ar putea să dispară din viaţa lui, ea adăugând însă că nu vrea să se mute definitiv în Statele Unite.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite