Monica Anghel revine cu un nou album

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinsă între radio şi televiziune, cântăreaţa se întoarce la marea sa dragoste, muzica, şi va lansa în această vară un nou disc. Artista este bucuroasă pentru că, în ultimul an, admiratorii ei au putut să descopere şi ce gândeşte Monica Anghel, nu doar ce cântă.

„Adevărul“: Cum crezi că te văd acum admiratorii tăi, oamenii care erau obişnuiţi să te vadă doar cântând? S-a schimbat percepţia lor?

Monica Anghel: Da, s-a schimbat. Sunt oameni care îmi spun că descoperă pe zi ce trece alte lucruri la mine, descoperă modul meu de a gândi.

Până acum, oamenii mă vedeau cântând şi la Divertis, dar nu ştiau ce părere am eu despre lucrurile care ne înconjoară, care la un moment dat ne deranjează pe toţi.

Nu ştiau de implicarea mea în probleme sociale. Şi acesta este motivul pentru care mă potrivesc cu Europa FM, pentru că tratează problemele de care sunt interesată şi eu.

Regreţi perioada în care muzica îţi ocupa cea mai mare parte a timpului­?

Nu regret absolut nimic! Mă bucur extraordinar de mult de tot ce mi se întâmplă. Dacă nu s-ar fi întâmplat să-mi placă foarte tare, nu aş fi fost de acord să fac asta.

Lucrurile pe care le fac nu se exclud unul pe celălalt, ele merg în paralel. Am în continuare spectacole la care merg şi cânt.

Au fost momente la radio când ai gafat?

Eu sunt genul de om foarte pacifist şi nu am vrut niciodată să jignesc pe nimeni, să vorbesc urât de cineva, dar se întâmplă să faci greşeli fără să vrei. Ştii cum e... cine nu munceşte, nu greşeşte! Aşa că au fost şi momente de genul acesta, nu am ce să fac, se întâmplă.

La un moment dat am greşit un cuvânt. Nu eşecuri sau eşece, în orice caz (râde). Era în prima săptămână, făceam revista presei şi am citit greşit un cuvânt. Se întâmplă când eşti în direct, dar cu toate astea prefer emisiunile în direct, pentru că spontaneitatea, imaginaţia şi concentrarea pe care ţi le dau emisiunile în direct nu ţi le pot da emisiunile înregistrate.

Ce s-a schimbat de la primele tale zile în radio până acum?

Sigur, începutul e întotdeauna greu, peste tot. Având în vedere că nu mai am 14 ani ca să mă arunc ca râma în piatră şi după atâţia ani de meserie în zona asta, mi-am asumat foarte mult lucrul acesta şi am avut emoţii foarte mari. Voiam să fie bine, să am grijă ce şi cum spun.

Când apare noul tău album? La ce să se aştepte publicul?

image

Monica Anghel şi Bogdan Miu prezintă, de un an,  matinalul „Deşteptarea“, la Europa FM



Sper să apară cât de curând pe piaţă. Eu mi-am terminat treaba, acum depinde doar de casa de discuri. Vreau să-i fac o lansare inedită, dar nu pot să spun despre ce este vorba, pentru că nu vreau să‑mi fure cineva ideea.

De fapt, a fost ideea lui Bogdan Miu, partenerul meu de la radio, şi mi s-a părut genială, drept pentru care am îmbrăţişat-o cu mare bucurie. Le‑am propus-o şi celor de la casa de discuri Roton şi sper să fie o ţăcăneală. Piesele sună foarte modern. Pentru acest album am lucrat cu Florin Cojocaru de la Class şi cu alţi compozitori, alături de care nu am mai lucrat până acum.

Îmi place foarte mult ce a ieşit, sunt şi piese de atmosferă, sunt şi piese ritmate, e foarte interesant. Eu cred este un album actual, cu toate că lucrez la el de vreo trei ani, dar mai bine mai târziu decât şi mai târziu.Vocea mea se poate integra oriunde. Stilul pe care-l abordezi contează!

După muzică, divertisment şi radio, ce urmează? Politica?

Da, politica îmi place, însă doar să o comentez. Nu neapărat la radio, ci între prieteni. Noi, românii, suntem foarte pricepuţi la politică, la medicină, la fotbal, la artă, la tot ceea ce ne înconjoară.

Cu acest program, mai ai timp de relaxare?

Am început să fac sport. Aikido! Sunt foarte fericită pentru lucrul acesta, mă simt din ce în ce mai bine, mă ajută în tot ceea ce fac, mă echilibrează foarte mult.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite