Mondenii : „Nu îl vom înlocui pe Mihai Bendeac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mondenii : „Nu îl vom înlocui pe Mihai Bendeac“
Mondenii : „Nu îl vom înlocui pe Mihai Bendeac“

Mondenii Andreea Grămoşteanu, Mirela Zeţa şi Angel Popescu se pregătesc să revină la Prima TV la 6 octombrie, în formulă de trei. Emisiunea va reveni pe micul ecran la începutul lunii octombrie. Mihai Bendeac nu va fi înlocuit, dar formulei deja consacrate i se vor adăuga mai mulţi actori colaboratori.

„Adevărul“: Ce surprize le pregătiţi telespectatorilor în noul sezon Mondenii Show?

Andreea Grămoşteanu: După cum v-am obişnuit până acum, fiecare sezon Mondenii a adus cu sine ceva nou, proaspăt. De data aceasta, noutatea o va reprezenta, în primul rând, diversitatea actorilor colaboratori, apoi a personajelor care vor îngroşa rândurile celor deja existente.

Se va schimba ceva în formatul emisiunii?

A.G.: Formatul emisiunii va rămâne în esenţă acelaşi, însă cu o dinamică accelerată.

Ce se va întâmpla cu personajele pe care le interpreta Mihai Bendeac?

Mirela Zeţa: Personajele lui Mihai Bendeac rămân ale lui. Interpretarea unui personaj reprezintă viziunea actorului despre acel personaj.

Angel Popescu: Unele dintre aceste personaje vor fi interpretate de actorii cu care vom colabora în noul sezon.

V-aţi gândit la un înlocuitor pentru el?

A.G.: Nu s-a pus niciodată problema înlocuirii lui Mihai. Vom rămâne în formula de trei, dar ni se vor alătura şi alţi actori colaboratori, la fel de talentaţi ca noi.

Pe ce personaje mizaţi în noul sezon?

A.G.: Toate personajele sunt o miză. E vorba de miza însăşi a produsului Mondenii Show. Sigur că veterani precum Nikita, Andreea Marin, Doroftei, Esca sau Udrea vor fi prezenţi la datorie.

Va fi mai greu în noua formulă?

A.G.: N-aş putea spune că va fi mai greu sau mai uşor. Fiecare sezon aduce oricum un nou volum de muncă. Va fi altfel...Concepţia generală era că Mihai Bendeac este liderul trupei...

A.P.: La fel ca în trecut, liderul trupei va fi grupul, şi nu unul dintre membri.

M.Z.: Ca să fii liderul unei trupe trebuie să dai dovadă de foarte multe calităţi, nu numai de bună dispoziţie. Mondenii sunt lideri, iar noi suntem Mondenii.

Liderul este însă regizorul.

A.G.: Noi n-am avut niciodată un lider oficial. Cel pe care, neoficial, l-am declarat conducătorul echipei a fost regizorul nostru, George Dogaru. Sarcinile noastre au fost întotdeauna egale, de aceea emisiunea s-a bucurat de succes. Fiecare a fost şi este lider la rândul lui.

Cum aţi aflat că Bendeac va părăsi trupa Mondenii? A existat vreun conflict între voi?


A.P.: Am aflat de plecarea lui Mihai din presă şi de pe site-ul lui. Nu a existat niciun conflict între noi şi nici discuţii referitoare la plecarea lui din trupa Mondenii. A luat decizia pe care a crezut-o de cuviinţă.

V-a făcut o ofertă pentru noua sa emisiune?

A.P.: Noi avem un contract cu Prima TV, contract pe care îl vom duce până la capăt.

Există cenzură asupra trupei, aşa cum spunea Mihai Bendeac?

A.P.: Eu, personal, nu am simţit niciodată acest lucru.

Ce reacţii primiţi de la cei pe care îi ironizaţi?

A.P.: Doroftei este fan Mondenii Show, iar acest lucru cred că spune multe.

A.G.: S-au obişnuit cu noi. Suntem un „rău necesar“. 

Dragoş Stoica, de la Mondenii la Divertis

Din trupa Mondenii a făcut parte şi Dragoş Stoica, actor care a devenit cunoscut pentru felul în care îi imita pe Gigi Becali, C.V. Tudor şi Ion Cristoiu.

El a părăsit grupul după cel de-al treilea sezon, în iulie 2008, şi s-a alăturat trupei Divertis, care începe săptămâna viitoare o nouă emisiune la Pro TV. În această vară, Mihai Bendeac a decis să părăsească şi el Mondenii, pentru a realiza o emisiune la Antena 1, „În puii mei“, programată să înceapă în această toamnă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite