Mogulul Hugh Hefner are o nouă iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hugh Hefner a fost înconjurat întotdeauna de femei frumoase
Hugh Hefner a fost înconjurat întotdeauna de femei frumoase

La două săptămâni după ce a fost părăsit chiar înainte de nuntă de logodnica sa, Crystal Harris,  Hugh Hefner (85 de ani), fondatorul Playboy şi-a găsit o nouă iubită.

Aceasta este tot un „iepuraş", pe nume Shera Bechard. Originară din Canada, Shera, fostă Miss Playboy Noiembrie 2010,  are 27 de ani, este model şi aspiră să ajungă actriţă. Din luna aprilie, ea locuieşte în celebra reşedinţă a lui Hefner, Playboy Mansion. Fostă Miss Playboy Decembrie 2009, Crystal Harris (25 de ani), l-a părăsit pe mogulul „Playboy" cu câteva zile înainte de căsătoria programată pe 18 iunie. Ea mărturisit într-un interviu motivul pentru care a făcut acest lucru:  „Nu eram singura femeie din viaţa lui Hef. Nu mă simţeam bine ştiind acest lucru şi căsătorindu-mă cu el, pentru că o căsnicie trebuie să fie între doi oameni, iar relaţia noastră nu era aşa", a declarat Crystal cu lacrimi în ochi.

Octogenarul infidel

Hugh Hefner este cunoscut pentru faptul că a avut mai multe iubite în acelaşi timp şi se pare că nu vroia să schimbe acest lucru nici după căsătorie. Crystal a declarat că totul s-a întâmplat foarte repede în relaţia dintre ei. „Hef m-a cerut în căsătorie în faţa a trei camere de filmat şi a unui fotograf. Am crezut că este ceea ce vreau", a spus aceasta în interviu. Experţii spun că anularea nunţii i-ar fi adus lui Hefner pierderi de cel puţin 250.000 de dolari. Şi cheltuielile pentru ediţia din iulie a revistei „Playboy", pe coperta căruia apare Crystal Harris, au crescut deoarece a fost adăugat un abţibild pe care scrie: „Mireasa fugară în acest număr!".  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite