Genericul telenovelei „Aniela“, filmat la Mogoşoaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Genericul telenovelei „Aniela“, filmat la Mogoşoaia
Genericul telenovelei „Aniela“, filmat la Mogoşoaia

Cele două cântăreţe şi-au unit forţele pentru a înregistra melodia de pe genericul primei telenovele româneşti de epocă. „Piesa a fost compusa dupa o temă clasică, un cîntec care se numeste «Lakmé», o operă clasică din care am preluat bucata numita «Duetul florilor».

Piesa a fost compusă la 1780 de un compozitor francez, iar această temă m-a inspirat să scriu «Aniela»“, explică Loredana.

Această temă clasică a fost extrem de populară în Europa începutului de secol XX. La compunerea versurilor, Loredana a lucrat cu Florin Busuioc, cel cu care face întotdeauna echipă atunci când compune un generic de serial.

„Practic am început să muncesc la piesă acum 6 luni, şi în timp a ieşit la iveală o minune din ceva invizibil. “, a mai declarat Loredana.

Duet loredana - Adela Popescu

Protagonista din „Aniela“, Adela Popescu, a mărturisit că încă din copilărie îşi dorea să lucreze alături de Loredana pe plan muzical.
 
Genericul s-a filmat la Buftea, pe Uliţa Mare, reconstruită în stilul începutului de secol XX şi la Palatul Mogoşoaia.

Pentru filmări a fost adusă, de la Breaza, o pereche de cai, de rasă rară, frizoni, foarte scumpi, pentru că în epocă aceşti cai erau un semn al bogăţiei celor din înalta societate.

Videoclipul piesei „Aniela“ va avea premiera astăzi, de la ora 22.00, la Acasă TV, în cadrul emisiunii „Poveştiri de noapte“, când vor fi prezenţi în studio Diana Dumitrescu, Sabina Posea, Bogdan Albulescu şi Răzvan Fodor pentru a povesti cum au fost filmările pentru generic.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite