Moga şi Iulia nu mai dansează împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi au pus capăt relaţiei de peste doi ani de zile. Prezentatoarea TV a confirmat despărţirea de compozitorul Marius Moga, dar a subliniat că „am câştigat un prieten“.

Supranumit „cuplul atipic” din cauza diferenţelor dintre cei doi, Iulia Vântur (28 de ani) şi Marius Moga (27 de ani) au avut o relaţie care a durat doi ani şi două luni.

„Sunt foarte liniştită acum. Am luat împreună cu Marius o decizie care ne face bine amândurora”, a declarat Iulia Vântur. „Am trăit împreună doi ani fericiţi, plini de iubire şi inedit, din care am învăţat foarte multe. Acum pot spune că nu mai am un iubit, dar am câştigat un prieten”, a adăugat prezentatoarea ştirilor matinale de la Pro TV.

Deşi pe seama celor doi s-a speculat mult timp în presă, în realitate, cuplul a încercat să fie cât mai discret şi să nu iasă în evidenţă cu nimic extraordinar în ceea ce priveşte relaţia lor.

Cuplul atipic al showbizului

Conform ziarului „Click!”, chiar fostul model a luat iniţiativa despărţirii. Aceasta a plecat la Iaşi, unde locuieşte familia sa, iar Marius Moga se află în Kosovo, împreună cu trupa Morandi.  

„Legătura dintre noi nu va dispărea”

Marius Moga şi Morandi au susţinut marţi, un concert în Kosovo. Prima persoană căreia Marius Moga a simţit nevoia să îi împărtăşească emoţiile sale a fost Iulia Vântur. „Am vorbit la telefon, i-am povestit despre atmosfera din Kosovo, despre tot ce se întâmplă. Era alături de mine, ca mereu. Legătura dintre noi nu va dispărea, chiar dacă nu mai formăm un cuplu”, a spus compozitorul.

„Despărţirea noastră nu afectează comunicarea şi prietenia construită în timp. Suntem doi oameni care se respectă şi ţin unul la celălalt. Ne vom susţine necondiţionat şi de acum în acolo”, a adăugat el.

Morandi a fost cap de afiş la un concert desfăşurat cu ocazia primei aniversări a independenţei provinciei Kosovo. Trupa a fost însă boicotată pe site-ul Facebook, unde s-au strâns 800 de semnături, care susţineau că Morandi nu are ce căuta pe scena din Pristina, atâta timp cât autorităţile române nu recunosc independenţa Kosovo. Autorităţile au luat măsuri sporite de protecţie, iar concertul s-a desfăşurat fără incidente, în faţa a 3.000 de spectatori.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de la „Dansez pentru tine”, când „micul Mozart” venise în sprijinul prietenului său, Smiley.

Frumoasa coprezentatoare a show-ului de la Pro Tv a fost cucerită de complimentele lui Moga şi, cu toate că au surprins pe toată lumea, cei doi au devenit un cuplu în scurt timp.

Chiar dacă presa a speculat că Marius şi Iulia nu se potrivesc (aducând argumente din cele mai diverse, de la diferenţa de înălţime până la stilul vestimentar total opus), îndrăgostiţii s-au afişat de multe ori în public în ipostaze foarte tandre, făcând dovada că dragostea lor nu ţine seamă de lucruri mărunte.

Potrivit altor informaţii publicate în presă, Marius Moga şi iubita lui s-au mutat împreună în vila din Pipera a compozitorului. Relaţia cu Iulia a fost cea mai lungă legătură a lui Marius Moga, o vedetă foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală.

image

Am trăit împreună doi ani fericiţi. Acum pot spune că nu mai am un iubit, dar am câştigat un prieten

image



Iulia Vântur, prezentatoare TV

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite