Mofturi trăsnite de vedetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrităţile din diverse domenii au de la cele mai amuzante până la cele mai ridicole pretenţii pentru a-şi asigura confortul personal. Uneori, nevoile personale ale vedetelor nu mai testează atenţia organizatorilor, ci doar frizează absurdul.

Într-un turneu susţinut în 1982, Van Halen a cerut organizatorilor ca în fiecare cameră de hotel în care urma să se cazeze să fie un bol plin de bomboane M&M, dar cele maro să fie scoase.

Aparent, părea o cerere cel puţin inutilă şi inexplicabilă, dar Andrew Goldberg, editorul de la SmokingGun.com, are o teorie despre acest lucru.

„Este clar că a fost un test”, spune el despre pretenţia lui Van Halen. „Dacă ceri un lucru absurd, iar organizatorii intră în joc, înseamnă că le-ai captat atenţia.

Dacă omit un detaliu de genul acestuia, ce alte detalii mai importante ar putea să omită? Luminile, securitatea, microfoanele şi amplificatoarele?”, adaugă Goldberg, în încercarea de a justifica cele mai trăsnite cereri.

image

Jennifer Lopez are un cult pentru alb  Foto: epa



Cu toate acestea, pretenţiile unor staruri ca Jennifer Lopez sunt ceva mai greu de apărat. Aceasta cere ca, indiferent unde merge şi cât stă în locul respectiv, tot ce se află în camera ei să fie alb. De la draperii până la mobilă şi flori, aceasta este recunoscută de organizatori pentru fetişul său cu albul.

Goldberg povesteşte cum artista a cerut toate acestea, împreună cu mâncare cubaneză, când a fost chemată să filmeze pentru un act caritabil pentru copiii din Africa bolnavi de SIDA. „A stat aproape o oră şi am auzit că nu s-a atins nici de mâncare”, comentează acesta despre ridicolul la care se poate ajunge.

Vedetele şi fobiile lor

Majoritatea pretenţiilor organizatorice au legătură cu frica de microbi de care, se pare, suferă o mare parte din numele celebre. În top se află cântăreaţa Mary J. Blige, care se cazează la hotel sub numele de doamna Jefferson şi care cere să i se instaleze un WC nou de fiecare dată.

În aceeaşi categorie intră şi Madonna, care este un pic mai puţin pretenţioasă, cerând să i se schimbe doar colacul în fiecare seară.

În timpul unei vizite la Londra, Barbra Streisand a făcut două rezervări, la două hoteluri diferite, cerând şerveţele de culoarea piersicii, care să se asorteze cu culoarea pielii ei, dar şi prosoape de baie de aceeaşi nuanţă, de la un anume designer.

Printre cererile obişnuite se află lenjeria intimă şi şosetele. „Oamenii aceştia trăiesc pe drumuri, aşa că e de înţeles”, explică Goldberg. „Dar când încep să specifice că vor boxeri din mătase de la un designer anume, devine un pic nebunesc”, adaugă acesta.

Din rândul cerinţelor menite doar să şocheze se remarcă pretenţia artistei Mariah Carey, anume aceea de a avea mereu îndeajuns de multă apă minerală, cât ea şi pudelul ei să se poată îmbăia. Tot aceasta are nevoie de un om a cărui singură atribuţie este de a-i înmâna vedetei prosopul când iese din baia cu apă minerală.

Competiţie între cele mai ciudate cerinţe

David Hasselhof vrea, oriunde merge, o machetă din carton, în mărime naturală, făcută după... el.

Pentru Eminem este imperios necesar să existe o maseuză în camera de hotel, alături de un Play Station, un coş de baschet, o masă de ping-pong şi multă mâncare de la diferite fast-fooduri. Christina Aguilera nu face excepţie, cerând de fiecare dată vitamine, gumă de mestecat Flinstone, produse din soia şi echinacea.

image

Paul McCartney cere plante înalte de doi metri  Foto: epa



Bărbaţii nu sunt mai puţin sensibili în ceea ce priveşte decoraţiunile interioare ale camerelor de hotel. Lui Ricky Martin îi place portocaliul, aşa că cere becuri care să lumineze în această nuanţă.

Rod Stewart are un staff special care se ocupă de lumina din cameră. Aceştia ajung înaintea vedetei la hotel, pentru a se ocupa de fiecare centimetru al camerei, pe unde poate pătrunde lumina. De asemenea, Rod Stewart are nevoie întotdeauna de 13 mingi de fotbal.

Justin Timberlake nu se încurcă şi rezervă, de obicei, un etaj întreg, cu sala de fitness privată, Nintendo şi Play Station. Filtrele de aer condiţionat trebuie schimbate înainte de sosirea acestuia, iar mânerele uşilor - dezinfectate o dată la câteva ore.

Prânz adus de la Londra

Tom Cruise, recunoscut pentru excentricităţile sale, nu face excepţie în această enumerare. Aflat în vacanţă în Italia cu fosta sa soţie, Nicole Kidman, acesta a trimis un avion pentru a-i aduce masa de la restaurantul său preferat, „Bombay Brasserie”, din Londra.

Leonardo DiCaprio a cerut haine noi în fiecare zi, în timpul filmărilor la „Bande din New York”, pentru a le arunca seara pe cele de cu o zi înainte.

Dustin Diamond, cunoscut pentru interpretarea lui Screech din „Salvaţi de clopoţel”, are o singură cerinţă care, dacă este încălcată, penalizează cu 100 de dolari, şi anume, aceea de a nu se face niciun fel de referire la egoul adolescentin, personajul Screech.

Starurile cer multă atenţie de la organizatorii români

 Organizatorilor români începe să le fie din ce în ce mai cunoscut acest fenomen, odată cu venirea vedetelor din străinătate în România. Kylie Minogue a cerut organizatorilor ca în incinta Stadionului Cotroceni să fie amenajate şapte cabine cu pereţi de oglindă, iar acestea să fie extrem de bine luminate.

De asemenea, australianca a cerut 250 de prosoape negre.

image

Kylie Minogue a cerut, la Bucureşti, pereţi cu oglindă Foto: epa



Alanis Morissette a insistat ca tacâmurile şi farfuriile să nu fie din plastic sau hârtie şi a solicitat în culise un buchet de flori proaspete, struguri fără sâmburi şi morcovi. Nelly Furtado a cerut ca în camera ei să fie pregătite lumânări parfumate şi flori proaspete, precum şi lapte, miere şi suc de mure.

În ceea ce priveşte meniul, cântăreaţa a fost foarte strictă: fără carne de porc, doar legume şi carne albă, iar cina trebuie servită în farfurii de porţelan, cu tacâmuri de argint.

Roisin Murphy şi-a dorit în cameră 12 trandafiri roşii, cu coada lungă, iar Manu Chao a fost curios să încerce bucătăria tradiţională şi ţuica românească de pere.

Bărbaţii, mai interesaţi de meniuri

Trupa Apollo 440 a solicitat două meniuri speciale - unul care să nu conţină carne roşie, brânză sau salată, iar celălalt fără carne albă.

David Coverdale a dorit în mod expres burrito vegetarian, dar şi vin alb şi roşu, whisky irish şi votcă Absolut.

Recunoscut pentru tonul avangardist care îi caracterizează muzica şi stilul vestimentar nonconformist, Lenny Kravitz a solicitat crearea unei ambianţe funky cool pentru cabina sa din culise, la concertul de la Bucureşti.

De asemenea, echipa cântăreţului a solicitat oprirea tuturor aparatelor de aer condiţionat şi păstrarea băuturilor la temperatura camerei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite