VIDEO Miss World vine din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miss Botswana (stânga), Miss SUA şi Miss Venezuela
Miss Botswana (stânga), Miss SUA şi Miss Venezuela

Americanca Alexandria Mills (18 ani) a fost desemnată câştigătoarea celei de-a 60-a ediţii a concursului de frumuseţe care a avut loc în China. Locurile doi şi trei au fost ocupate de Emma Wareus din Botswana şi Adriana Vasini din Venezuela. Românca Lavinia Postolache nu a reuşit să ajungă printre cele 25 de finaliste.

Sâmbătă seara, înainte de începerea competiţiei care a avut loc pe insula Hainan din China, favorita caselor de pariuri era norvegianca Mariann Birkedal (23 de ani). La finalul concursului, ea nu s-a aflat pe podium, însă a reuşit să se claseze pe locul 7. Surpriza serii a fost Alexandria Mills (18 ani) o fată liniştită şi timidă, originară din Kentucky, despre care presa străină comentează că nu era văzută ca fiind o candidată puternică pentru un loc între primele frumuseţi ale lumii.

Miss World vrea să fie profesoară

Mills, o tânără blondă cu ochi albaştri, a izbucnit în lacrimi în momentul în care Miss World 2009, Kaiane Aldorino din Gibraltar, i-a pus pe frunte coroana şi a condus-o către un tron în forma unei pietre de diamant. Îmbrăcată într-o rochie albă, americanca a salutat fericită publicul prezent în staţiunea balneară Sanya din China. În timpul concursului, Mills a declarat că cele 30 de zile de cantonament pe care le-a petrecut în China, alături de celelalte candidate la trofeul Miss World 2010, au avut un impact major asupra vieţii ei. Alexandria Mills este proaspătă absolventă de liceu şi îşi doreşte să ajungă profesoară. Printre cele 25 de finaliste s-au numărat reprezentate ale unor ţări ca Franţa, Rusia, Germania, Italia sau Olanda.

Emma Wareus din Botswana a reuşit să se claseze pe locul doi, iar Adriana Vasini din Venezuela s-a poziţionat pe locul 3. Venezuela este ţara care a avut cele mai multe câştigătoare la concursul Miss World (în număr de cinci, la fel ca şi India).Lavinia Postolache, reprezentanta României, în vârstă de 21 de ani, din Piteşti nu a reuşit să se califice în primele 25 de concurente. Competiţia de frumuseţe a debutat cu un spectacol al unor dansatori şi muzicieni chinezi care trăiesc în insula tropicală Hainan, loc care a găzduit marea finală a Miss World de cinci ori în ultimii opt ani.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite