VIDEO Miss Universe România: „Îmi place foarte mult să fiu în centrul atenţiei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Cătălina Filip a vizitat redacţia „Adevărul“ şi a vorbit despre emoţiile finalei, dar şi despre pregătirile pentru competiţia din Las Vegas. Cea mai frumoasă fată din ţară a fost însoţită de Mike Costache, preşedintele Miss Universe România, şi de Ramon Zedan, iubitul şi partenerul ei de dans.

Când Alexandra a intrat în redacţia „Adevărul", cu panglica albă şi coroana de regină a frumuseţii, înaltă şi strălucitoare, toate capetele s-au întors după cea care va reprezenta România la finala Miss Universe de la 23 august, din Las Vegas.

Citiţi şi:

România, posibilă gazdă Miss Universe
Miss Universe, de la Buftea în Las Vegas

„Îmi place foarte mult să fiu în centrul atenţiei. Şi mi s-a îndeplinit visul acesta", spune tânăra de 19 ani. Potrivit lui Mike Costache, Alexandra Cătălina Filip a devenit deja un brand, iar Cătălina îi spun doar apropiaţii, prietenii şi familia. „Eu încă nu realizez ce mi se întâmplă, sper să iasă cât mai bine şi sper ca toată lumea să fie mulţumită de mine", mărturiseşte ea.

Pentru Miss Universe România, partea cea mai dificilă a competiţiei nu a fost defilarea în costum de baie şi rochie de seară, fiind obişnuită de la concursurile de dans, ci partea în care a trebuit să vorbească în direct. „Am câştigat foarte mult prin atitudinea mea, m-a ajutat foarte mult dansul, asta e clar. Am avut încredere în mine. La întrebarea de la sfârşit am avut emoţii, e greu să vorbeşti în faţa a milioane de oameni, să fie linişte şi doar vocea ta să se audă", mai spune Alexandra Cătălina.

„M-am înscris în concurs ca să câştig şi nu a fost uşor. Sunt obişnuită cu efortul fizic, dar e greu să stai departe de cei pe care-i iubeşti şi să dormi doar trei ore pe noapte". În timp ce vorbeşte, ­Mike Costache îi completează frecvent propoziţiile, semn că deja a început să o cunoască pe tânăra câştigătoare. În timpul şedinţei foto, îi aranjează panglica de Miss, iar Cătălina îi cere părerea tot timpul.

Finala internaţională, mai presus de dans

Alexandra Cătălina şi Ramon trebuie să facă cel puţin patru-cinci ore de repetiţii pe zi pentru a fi în formă la dans, dar, din cauza agitaţiei ultimelor patru zile, nu au mai avut timp de exersat.

Pentru că a câştigat coroana de Miss Universe România, Alexandra Cătălina Filip va trebui să renunţe la Campionatul de Dans Sportiv din Coreea, unde ea şi partenerul ei vor fi înlocuiţi de vicecampionii naţionali.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite