„Miss Fata de la Ţară“, la masculin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două sezoane de succes, „Miss Fata de la Ţară“ se transformă în „Mi-s băiatul de la ţară“. Din 16 mai, formatul similar va fi prezentat de Andreea Raicu, în fiecare luni, de la ora 20.30, la Prima TV.

Elena Gheorghe, Xonia, Celia, Anca Ţurcaşiu, Crina Matei, Aurelian Temişan şi Cornel Păsat sunt vedetele care au acceptat provocarea de a-l descoperi pe cel mai vânjos, harnic şi dezgheţat flăcău din România. „Mă bucur foarte mult că prin această emisiune li se oferă şi băieţilor de la ţară şansa de a-şi pune în valoare calităţile", a declarat Andreea Raicu, gazda emisiunii, care promite „un show spectaculos, autentic românesc, cu vedete în locuri pitoreşti, băieţi arătoşi, tradiţii, competiţie, dar şi fete frumoase venite să îşi susţină favoriţii la finala locală".

Cei dornici de afirmare, căutaţi prin toate colţurile ţării de vedetele iscoditoare implicate în proiect, trebuie să ştie că, pentru a ajunge în campusul din Capitală, au nevoie de foarte multe calităţi. Printre testele la care vor fi supuşi se numără câteva probe agricole, de rezistenţă fizică, dar şi probe de aptitudini artistice - de la dans popular şi modern până la defilări pe catwalk şi şedinţe foto. Aurelian Temişan, unul dintre veteranii emisiunii, este convins că băieţii de la ţară nu sunt cu nimic mai prejos decât cei de la oraş : „Şi eu mi-s băiatul de la ţară, pentru că sunt din Craiova.

Andreea Raicu, gazda celor două emisiuni:  „Miss Fata de la Ţară“ şi  „Mi-s băiatul de la Ţară“

Sunt mulţi băieţi frumoşi şi talentaţi în România, pe care-i voi supune la probe bărbăteşti precum tăiatul lemnelor, arat etc. Băieţii de la ţară pot concura oricând cu cei de la oraş şi, categoric, pot ieşi învingători". Despre băieţii de la sat, cântăreaţa Xonia are numai cuvinte de laudă, considerându-i superiori celor de la oraş cel puţin dintr-un punct de vedere: „Ideea este foarte frumoasă.

Băieţii de la ţară sunt charismatici şi talentaţi şi cred că publicul va aprecia naturaleţea lor, pe care n-o mai întâlneşti la băieţii de la oraş". La fel de entuziastă se declară şi actriţa Anca Ţurcaşiu, care crede că frumuseţea spirituală s-a născut la sat: „Am credinţa că oamenii de la ţară au nişte principii de viaţă şi valori adevărate. Spiritualitatea se naşte acolo şi se menţine pe parcursul întregii vieţi. Oamenii de la ţară sunt mult mai frumoşi. Am încredere într-o frumuseţe spirituală enormă, pe care o voi găsi acolo".

Noua „Miss Fata de la Ţară"

Băieţii pot învăţa din experienţele prin care au trecut cele 12 concurente în cele două sezoane de la „Miss Fata de la Ţară", ultimul aflându-şi câştigătoarea luni seara, la clubul Jukebox din Capitală. În cadrul show-ului transmis în direct la Prima TV, cu probe demne de un concurs de Miss veritabil, Dorina Colniţă din Prundul Bărgăului, fata aleasă de actorul Dan Bordeianu, a obţinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, câştigând pe lângă mult râvnitul titlu şi un premiu în valoare de 10.000 de euro, un contract de reprezentare cu agenţia de fotomodele Etiquette, dar şi un parfum „Chal­lenge" by Dana Săvuică.

Tiara şi banderola de Miss au fost înmânate de câştigătoarea primei ediţii, Flori Bădiţă, din Polovragi. „Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au votat! Câştigarea acestui concurs este o mare realizare. Cred că mi-au purtat noroc şi cerceii primiţi de la logodnica lui Dan Bordeianu", a mărturisit Dorina, imediat după aflarea rezul­tatelor. În seara marii finale, Dana Săvuică, Gina Pistol, Dan Bordeianu, Aurelian Temişan, Alex Velea şi Andrei Duban, vedetele însărcinate cu selecţia participantelelor, nu au mai acordat note, ci au pledat în faţa publicului pentru concurenta pe care au susţinut-o pe tot parcursul concursului.

"Băieţii de la ţară vin cu puritatea omului crescut într-o comunitate mică şi sunt un bun exemplu pentru cei care trăiesc în mediul urban.''
Crina Matei actriţă

Format românesc de export

Prima TV este prima televiziune din România care exportă un format 100% românesc. Lansat în în septembrie anul trecut, „Miss Fata de la Ţară", sau "Miss Country Girl" sub titlul său internaţional, a fost prezentat la Cannes la MIP TV şi achiziţionat de Endemol France, o companie de top din Franţa. Ucraina este prima ţară care intră în producţie cu formatul, 1+1, cel mai important canal tv difuzându-l din toamnă.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite