Miss Bikini se întoarce în China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Irina Boancă (22 de ani), câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss Bikini Internaţional 2010, desfăşurat la Sanya, în China, va reveni în această ţară pentru a onora câteva invitaţii la diverse evenimente.

După ce a fost desemnată câştigătoare, clujeanca a primit mai multe oferte din străinătate.

„Am primit deja câteva oferte de a participa la evenimente internaţionale importante şi, de asemenea, voi reveni în China de câteva ori", a declarat Diana.

Pe lângă şansa unei cariere internaţionale în modelling, reprezentanta noastră şi-a adjudecat şi un premiu de 8.000 de dolari, acordat de organizatorii celei de-a 35-a ediţii a competiţiei.

Fără experienţă

Deşi aflată la primul concurs de frumuseţe, Diana a reuşit să câştige respectul unor modele internaţionale, devansând nu mai puţin de 63 de concurente din toată lumea.

Studentă în anul trei la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative (secţia Comunicare şi Relaţii Publice), Diana Boancă a cucerit şi juriul internaţional din China. „Nu mă aşteptam să câştig. Au fost foarte multe fete frumoase, cu experienţă mare în spate", a spus Diana Boancă.

 Tânăra a fost aleasă să reprezinte România printr-o selecţie internă a agenţiei de modele Platinum, care a organizat anul trecut şi competiţia Miss World România.

„Diana este o novice în ale mode­llingului. A învăţat foarte repede ce trebuie să facă la un concurs de frumuseţe. Parametrii fizici foarte buni şi faptul că este o fată educată au fost atuurile ei", a declarat Marius Seceleanu, managerul general al Platinum Agency.

Concursul Miss Bikini International a fost organizat pentru prima dată în SUA, în 1972. Cele mai  multe finale au avut loc în Statele Unite, dar unele concursuri s-au desfăşurat şi în Europa sau Asia. În 2007, concursul a luat o pauză până în 2010. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite