Mircea Radu face show sâmbătă seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta va modera o emisiune de divertisment care va fi difuzată pe TVR 1, începând cu luna noiembrie. Mircea Radu revine pe sticlă din noiembrie în postura cu care şi-a obişnuit publicul, aceea de moderator al unei emisiuni de divertisment, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse din TVR, proiectul de divertisment care‑l va avea ca moderator pe Mircea Radu (41 de ani) a fost discutat vineri în Consiliul de Administraţie al TVR. Emisiunea ar urma să fie difuzată pe TVR 1 din luna noiembrie, în fiecare sâmbătă seara, după jurnalul de ştiri de la ora 20.00. Emisiunea lui Mircea Radu va fi o producţie internă a Televiziunii Române.

În luna august 2010, Mircea Radu a devenit realizator de emisiuni în cadrul Direcţiei Editoriale, Departament Minorităţi, Secţia emisiuni pentru alte minorităţi, în urma unui concurs organizat de Televiziunea Publică. Mircea Radu şi-a făcut debutul în televiziune la TVR, după care a prezentat timp de nouă ani emisiunea „Din Dragoste", la Antena 1. Show‑ul a fost scos din grila postului anul trecut, iar între timp Mircea Radu a avut câteva proiecte legate de fotografie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite