Mircea Radu cântă pentru telespectatorii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Radu, încadrat de Roxana Popescu (stânga) şi Irina Mohora
Mircea Radu, încadrat de Roxana Popescu (stânga) şi Irina Mohora

Prezentatorul „ÎnTrecerea anilor“ va cânta în ediţia specială de Crăciun a emisiunii difuzate la TVR 1. Prezentatorul şi producătorul show-ului difuzat în fiecare sâmbătă, de la 21.10, la TVR 1, este convins că momentul inedit va fi gustat din plin de telespectatori.

„Sunt pasionat de muzică de când mă ştiu! Citesc tot ce îmi pică în mână despre muzică şi nu e loc în care să nu ascult un cântec - de aceea prefer radiourile, unde se vorbeşte puţin spre deloc... Cât despre cântat, am cântat în liceu, am avut formaţie cu chitare electrice, cu tobe, cu tot dichisul", a povestit Mircea Radu.

Mai citeşte şi:

Mircea Radu ridică audienţa la TVR: emisiunea sa a fost urmărită de peste 800.000 de români

Că într-adevăr îi place să cânte, a demonstrat pe parcursul şedinţei foto pentru „Adevărul TV". Mircea Radu a fredonat mai multe refrene celebre, încurcat fiind, din când în când, de intervenţiile Roxanei Popescu sau de cele ale Irinei Mohora, căpitanii echipelor care se confruntă în emisiunea „În Trecerea anilor".

Apropierea Sărbătorilor i-a făcut pe cei trei protagonişti ai show-ului să evoce câteva motive pentru care iubesc Crăciunul, dar şi câteva dintre motivele care mai umbresc din această bucurie.

Amintiri despre Crăciun

„Nu îmi place această perioadă pentru că din reclame mi se spune ce să fac şi ce să nu fac de Sărbători. Nu îmi place că multă lume iese din
case pătrunsă de spiritul Sărbătorilor şi ajunge la primul semafor înjurând cu spume", a punctat Mircea Radu.

„ÎnTrecerea anilor" reprezintă pentru Irina şi Roxana şi un bun prilej de rememorare a unor crâmpeie de viaţă ce le fac să zâmbească nostalgic.

„În ce priveşte anii '80, îmi amintesc cum mă trimitea mama să stau la coadă la lapte şi nu aveam un suport special din metal pentru
cele două sticle. Nu ajungeam niciodată să cumpăr lapte, pentru că plecam la joacă şi pierdeam rândul!", a povestit Irina pentru „Adevărul TV".  

"Am cântat în liceu, am avut formaţie cu chitare electrice, cu tobe, cu tot dichisul."
Mircea Radu
prezentator TV

Coafura anilor '60 „doare"

Pentru Roxana Popescu cel mai dificil aspect de până acum în emisiune a fost „coafura anilor '60". „Cred că am avut peste o sută de agrafe în păr şi am folosit cel puţin un tub cu fixativ. A fost destul de dureros!", a povestit Roxana pentru „Adevărul TV".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite