Cristi Minculescu îi poate adopta pe copiii soţiei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a admis, la sfârşitul săptămânii trecute, cererea lui Cristi Minculescu de adopţie a celor doi copii ai soţiei sale, Rodica Minculescu, informează Mediafax.

Cei doi copii ai soţiei artistului, Florin Bogdan şi Mădălina-Ioana, purtau deja numele lui Minculescu, fără să fi fost însă adoptaţi legal de către artist. Decizia instanţei poate fi atacată cu recurs.

Presa a relatat, la începutul lunii mai, despre tatăl biologic al copiilor Rodicăi Minculescu, Adrian Roşu, care ar fi fost căsătorit timp de nouă ani cu actuala soţie a solistului de la Iris.

Solistul trupei Iris a fost operat în martie la o clinică din oraşul Regensburg (Germania), în urma intervenţiei fiindu-i transplantată o parte din ficatul soţiei sale. Cristi Minculescu (50 de ani) suferă de o maladie genetică, boală polichistică hepato-renală, care se caracterizează prin apariţia unor chisturi în ficat şi rinichi.

Trupa Iris a urcat pe scenă pentru prima dată de la operaţia lui Cristi Minculescu la Gala Romanian Music Awards, eveniment desfăşurat la Craiova, la 6 iunie. Formaţia nu a cântat, ci a  fost prezentă la Gală pentru a ridica un premiu.

Potrivit lui Cosmin Nicoară, managerul Iris, primul concert al trupei va avea loc la Şimleu, cu o săptămână înainte de spectacolul programat la 25 iulie, la festivalul Peninsula de la TârguMureş.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite