Mihai Trăistariu a demonstrat că nu e gay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Cântăreţul a obţinut daune morale în valoare de 100.000 de lei pentru mai multe articole publicate în urmă cu doi ani în ziarul tabloid „Cancan“, în care era prezentat ca fiind homosexual.

Citeşte şi:
Mihai Trăistariu : „M-aş muta şi mâine în SUA!"

VIDEO Mihai Trăistariu lasă Eurovisionul pentru America

După apariţia acestor materiale, Trăistariu a dat în judecată atât ziarul, cât şi pe Cristian Spiridon, cunoscut sub pseudonimul Tarky, care îl acuza pe artist că ar fi homosexual. În cadrul procesului, cântăreţul a susţinut că speculaţiile apărute în presă la adresa orientării sale sexuale i-au afectat imaginea publică şi cariera.

Despăgubiri de 100.000 de lei

În materialele publicate în „Cancan", artistul era prezentat în mai multe ipostaze alături de Tarky. La momentul respectiv, Tarky îl acuza pe Trăistaru că ar fi gay, susţinând că povestea amoroasă dintre ei ar fi început în 2006, când s-au cunoscut. Tarky, bisexual declarat, a afirmat atunci că şi Trăistariu ar fi bisexual şi că între ei ar fi existat şi un sărut. Mai apoi, acesta şi-a schimbat declaraţiile spunând că a fost ameninţat de o terţă persoană să susţină că Mihai Trăistariu ar fi homosexual. Instanţa judecătoriei Sectorului 1 i-a obligat pe pârâţii Cristian Spiridon şi tabloidul „Cancan" să-i dea lui Mihai Trăistariu suma de 100.000 de lei, cu titlu de daune morale, plus 18.000 de lei, sumă ce reprezintă onorariul avocatului Cătălin Dancu. De asemenea, tabloidul a fost obligat să publice hotărârea în paginile sale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite