Mihai Petre, vacanţă de vis în Malta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrul juriului de la „Dansez pentru tine” şi actor în serialul „Îngeraşii” şi-a petrecut vacanţa de iarnă în Malta, alături de soţia lui, Elwira. Mihai Petre a ales această

Membrul juriului de la „Dansez pentru tine” şi actor în serialul „Îngeraşii” şi-a petrecut vacanţa de iarnă în Malta, alături de soţia lui, Elwira.

Mihai Petre a ales această destinaţie de vacanţă pentru a se putea odihni. „I-am spus naşului meu că tot ce vreau este să-mi încarc bateriile şi el a ales destinaţia. Malta e un loc de vis, cu o mare albastră, cu nişte peisaje de vis”, povesteşte Mihai.

Deşi a vrut să se relaxeze, dansatorul nu a putut sta în loc prea mult timp. „Am mers la sală, am înotat foarte mult, am făcut plimbări prelungite şi după toate astea am dormit neîntors”, povesteşte vedeta Acasă TV.

Cei doi soţi au vizitat locurile în care s-au filmat pelicule faimoase precum  „Gladiatorul” şi „Contele de Monte Cristo”, au mers pe insula Gozo şi s-au plimbat cu barca. „Am trăit clipe foarte frumoase”, adaugă dansatorul.

Elwira a primit drept cadou de la Mihai un inel pe care şi-l dorea de foarte mult timp. „În vacanţă, pe malul unei mări albastre ca cerneala, în Malta, i-am oferit inelul. A fost foarte emoţionată şi îl poartă de atunci lângă verighetă”, mărturiseşte Mihai. ;

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite