Mihai Bendeac, despre plecarea de la Prima TV: „Nu eram lăsat să fac momente memorabile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comediantul Mihai Bendeac a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la Prima TV şi despre felul în care a a părăsit trustul de presă, răspunzându-i astfel lui Găinuşă la o remarcă răutăcioasă.

Mihai Găinuşă a spus, în urmă cumai multe zile, că nu este nevoie ca Bendeac să-i ţină locul la Cronică lui Huidu şi că preferă parteneri pe care te poţi baza, făcând aluzie la plecarea comediantului de la Prima TV. Vedeta de la Antena 1 i-a răspuns pe blog „cârcotaşului“, spunând că a părăsit trustul pentru că nu era lăsat să facă ceea ce dorea. „Aş vrea să-l lămuresc asupra unui aspect. Nu a fost o scurtă perioadă şi am anunţat cu luni înainte. Eu am plecat pentru că vroiam să fac momente meborabile/îndrăzneţe şi nu mai eram lăsat“, a scris Bendeac.

Mai mult, actorul a dorit să explice şi declaraţia conform căreia doreşte să-i ia locul lui Şerban Huidu la Cronica Cârcotaşilor. „Nu m-am oferit să-i iau locul lui Huidu la Cronică. Doar nu sunt nebun. Era vorba de un ajutor până cand îşi revine. Am înţeles că nu e nevoie, dar nu văd cu ce am greşit gândindu-mă să ajut“, a conchis Mihai Bendeac.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite