Mihai Bendeac: „Mi-e milă de Vîntu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Mihai Bendeac a comentat, în stilul caracteristic, situaţia în care se află omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, cel care a anunţat că va face dezvăluiri incredibile despre Traian Băsescu.

Bendeac a precizat că Vîntu este o persoană foarte ghinionistă, deoarece acesta a anunţat că se va răzbuna pe Băsescu şi va face unele dezvăluiri despre acesta, dar nu a reuşit să facă acest lucru din cauza nunţii regale. „Mi-e milă de Vîntu! Sincer milă! Şi trebuie să suferi de orbire cronică să nu vezi că ce i se întamplă acestui om nu este deloc întâmplător. E o întreagă conspiraţie la nivel global! Cât ghinion să ai!? Întemniţat după zăbrele, SOV a decis, săptămâna trecută, să se răzbune pe Băsescu! Cum?! Anunţând o bombă vineri! Dar vineri s-au găsit nişte englezoi să se joace de-a Făt-Frumos şi Ileana Consânzeana, iar toată planeta s-a holbat întreaga zi la rochia de mireasă. Cine să mai fie atent la bomba lui Vîntu? Şi-atunci, luă bietul deţinut hotărârea să amâne pe luni", a scris Mihai Bendeac pe blogul personal.

Actorul a povestit, în continuare, şi de ce este atât de ghinionist Vîntu. „E 7 şi un sfert dimineatţa. Stau şi mă întreb ce reacţie o să aibă nea' Sorin Ovidiu când s-o trezi el un pic mai încolo încântat şi pregătit să lanseze bomba şi va afla că Obama îi dete m..e lu' Osama! Adică «l-a omorat până a decedat»", a precizat, luni dimineaţă, Bendeac.

Vezi aici ce taximetrist „celebru“ l-a dus pe Mihai Bendeac acasă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite