Mihaela şi Elan, divorţ în 10 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma divorţului, Mihaela Rădulescu a primit custodia copilului, iar fostul soţ va plăti o pensie alimentară de 2.000 de euro. Procesul de divorţ dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg a durat doar 10 minute şi s-a desfăşurat cu uşile închise.

Instanţa a decis să admită desfacerea căsătoriei dintre cei doi din culpă comună. Vedeta, care  va putea folosi în continuare numele de Mihaela Schwartzenberg-Rădulescu, a primit custodia băiatului lor, Ayan.

Elan Schwartzenberg va plăti pensie alimentară de 2.000 de euro pe lună pentru întreţinerea copilului.Mihaela şi Elan s-au prezentat la Judecătoria sectorului 1, unde era programată şedinţa de judecată, ţinându-se de mână. Şedinţa s-a desfăşurat cu uşile închise şi nu a durat mai mult 10-15 minute.

După proces, vedeta a părăsit în fugă sediul Judecătoriei. Potrivit Mediafax, ea a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebată dacă procesul a luat sfârşit. Întrebată dacă îşi păstrează numele de Rădulescu şi dacă a câştigat custodia copilului pe care îl are împreună cu Elan, aceasta a avut acelaşi răspuns afirmativ.

Mihaela Rădulescu, al treilea divorţ

Pe 17 septembrie, data la care a fost înregistrată cererea de divorţ la tribunal, apare în presă informaţia conform căreia Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg au hotărât să se despartă, după un mariaj care a durat 4 ani.

Relaţia celor doi a început în urmă cu 10 ani, dar abia în anul 2004 s-au căsătorit. Vedeta TV a mai fost căsătorită de două ori. Prima dată s-a căsatorit la vârsta de 19 ani cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume îl poartă şi în prezent. În 1997, diva s-a măritat din nou cu Ştefan Bănică Jr., dar şi căsnicia lor are un final nefericit. 

Au rămas fără permis

Şoferul Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg şi angajatul unui tabloid au rămas fără permis de conducere, ieri după-amiază, la scurt timp după ce prezentatoarea tv şi omul de afaceri au ieşit din sediul Judecătoriei Sectorului 1, unde au avut procesul de divorţ, au declarat surse din Poliţia Rutieră, citate de NewsIn.

Aceştia au fost sancţionaţi miercuri, în jurul orei 15.00, după ce agenţii de circulaţie i-au surprins depăşind tramvaiul pe partea stângă la intersecţia din Piaţa Corneliu Coposu. Potrivit aceleiaşi surse, şoferul Mihaelei a spus că a făcut acest lucru ca să scape de paparazzi care îi urmăreau.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite