„Miezul zilei” arată viaţa personalităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi moderatori, Iuliana Marciuc şi Leonard Miron, prezintă mondenităţi, poveşti de viaţă şi adevărata faţă a vedetelor. Leonard Miron şi-ar dori să le pună faţă în faţă pe Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, iar  Iuliana Marciuc vizează o discuţie cu Sorin Oprescu.

Pe cine ţi-ai dori să ai invitat în emisiune?

Iuliana Marciuc: Pe Sorin Oprescu. L-am cunoscut înainte să ajungă primar, l-am îndrăgit foarte mult şi vreau să văd dacă s-a schimbat.

Leonard Miron: Ideal ar fi un amestec de vedete şi oameni obişnuiţi pentru care decenţa este un mod de viaţă. Nimic ţipător. Sună puţin a nebunie, dar mi-aş dori o emisiune în care să le am alături pe Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, în care să vorbească despre cât de important este să laşi ceva în urma ta, să te implici în proiecte cu adevărat importante pentru comunitate, fără orgolii, pasiuni de ziare de scandal şi aşa mai departe.

Şi sunt convins că, aşa cum le ştiu eu pe cele două, dincolo de articole de ziar, emisiuni TV şi bloguri, ar fi un dialog de milioane. Pentru că şi Andreea, şi Mihaela chiar cred în ceea ce fac. Şi fac al naibii de bine.

Care rubrică ţi-e mai dragă: „Mondenităţi” sau „Poveşti de viaţă”?

I.M. Poveşti de viaţă, pentru că iubesc oamenii şi abia aştept să le cunosc poveştile. De la invitata mea permanentă, Luminiţa Nicolaescu, puteţi lua în zece minute o cantitate de energie pozitivă şi optimism pentru care vă trebuie cel puţin o lună de vacanţă.

L.M. De multe ori, mondenităţile sunt poveşti de viaţă, iar poveştile de viaţă pot fi mondenităţi. Asta, încă o dată, dacă se elimină stridenţa şi se reinstaurează decenţa şi bunul-gust, care fac parte din felul de a fi al telespectatorului român.

Câte feţe ai descoperit la o vedetă?


I.M. Oh, multe. Am putea vorbi şi de o faţă în faţa lumii, de o alta acasă, am putea comenta despre atitudini diferite în faţa prietenilor sau fanilor. Şi vom mai comenta şi schimbările de look de-a lungul anilor.

L.M. Cubul Rubik îţi spune ceva?

Prin ce se diferenţiază emisiunea ta de alte emisiuni cu format asemănător?

I.M. Este foarte caldă, atât datorită felului în care este amenajat spaţiul, cât şi datorită invitaţilor. Ne simţim ca între prieteni şi dorim să ne împrietenim cu cât mai mulţi telespectatori. Dorim să transmitem un mesaj optimist şi bună dispoziţie.

L.M. Cred că fiecare are un loc sub soare şi pe micul ecran. Şi, reîntorcându-mă la modelul televiziunilor britanice pe care le cunosc, mă gândesc că fiecare emisiune o completează pe cealaltă, chiar dacă este înscrisă la capitolul “concurenţă” şi că, de fapt, ideal ar fi ca telespectatorul să aibă de unde alege. Echipa mea va încerca să aducă pe ecran imagini curate, oneste, decente, fără să uite să zâmbească şi să fie serioasă atunci când e cazul.

Când e la tine miezul zilei? (momentul în care te simţi cel mai activ)

I.M. Exact la ora programată pentru emisiune: între 12.00 şi 13.00.

L.M. Dacă ţinem cont de câte schimbări de fus orar suport zilnic şi de faptul că lucrul în echipa mea nu poate fi limitat de scanarea unei cartele de pontaj, cred că miezul zilei începe undeva la ora zero şi se termină la miezul nopţii. Dar îmi place stilul ăsta de viaţă. O să am timp să dorm după...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite