Michelle Obama a detronat-o pe “Blonda de la Drept”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hillary Clinton, alături de Michelle Obama Foto: Daily Mail
Hillary Clinton, alături de Michelle Obama Foto: Daily Mail

Actriţa Reese Witherspoon, cea care a jucat în filmul "Blonda de la Drept" ("Legally Blonde"), a declarat că Elle Woods, personajul principal al peliculei, era cea mai stilată femeie din Washington până la sosirea soţiei preşedintelui Statelor Unite, Michelle Obama.

Declaraţia a fost făcută în cadrul Premiilor Internaţionale "Femei Curajoase" ("International Women of Courage Awards"), desfăşurat în capitala americană. La eveniment au participat atât prima doamnă a Americii, Michelle Obama, cât şi secretarul de stat, Hillary Clinton.

În discursul ei, Reese Witherspoon a susţinut că blonda aiurită din "Legally Blonde", care a decis să înfrunte reprezentanţii scenei politice din SUA, a fost detronată de Michelle Obama.

"Ca actriţă, întotdeauna am considerat că rolul nostru în societate este de a fi femei puternice şi ambiţioase, precum Elle Woods din <<Blonda de la Drept>>, care a fost cea mai mare victimă a modei, <<fashionistă>>, până la sosirea lui Michelle Obama", a afirmat Reese Witherspoon, potrivit cotidianului britanic "Daily Mail".

Află care a fost reacţia lui Michelle Obama la discursul lui Reese Witherspoon

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite