Michael Jackson „văzut“ de copiii lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paris, Prince Michael (dreapta) şi Prince Michael II
Paris, Prince Michael (dreapta) şi Prince Michael II

Paris, Prince Michael şi Blanket, cei trei copii ai regretatului Michael Jackson, au acordat primul lor interviu televizat, difuzat luni, în emisiunea realizată de Oprah Winfrey.

Copiii au vorbit despre tatăl lor celebru şi despre viaţa lor alături de el, relatează Reuters, citat de Mediafax.

„Simt uneori că nimeni nu a înţeles ce tată bun a fost el. Cred că era şi cel mai bun bucătar din lume", a declarat fiica starului, Paris Jackson, în vârstă de 12 ani. „Era un tată normal, cu excepţia faptului că, pentru noi, el a fost cel mai bun tată care a existat vreodată", a adăugat Paris.

Paris, fratele ei mai mare, Prince Michael (13 ani), şi Prince Michael II (8 ani) au fost filmaţi împreună cu bunica şi tutorele lor, Katherine Jackson, dar şi cu Joe Jackson, tatăl cântăreţului. Michael Jackson nu şi-a prezentat niciodată copiii în public, obligându-i de fiecare dată să-şi ascundă chipurile în spatele unor voaluri sau măşti. Paris a mărturisit că voalul pe care îl purta în public era destul de incomod, însă a apreciat faptul că tatăl lor încerca să-i protejeze.

„A încercat să ne crească fără ca noi să ştim cine era el, însă acest lucru nu prea i-a reuşit", a declarat Paris Jackson.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite