Michael Jackson, relaţie cu un bărbat?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La opt luni de la moartea sa, Michael Jackson ţine din nou prima pagină a ziarelor, după ce un asistent medical a declarat că a avut o relaţie „pasională şi sexuală“ cu megastarul american.

Potrivit presei internaţionale, Jason Pfeiffer susţine că a început această relaţie în 2008, când l-a cunoscut pe Michael în biroul dermatologului Arnold Klein. Legătura dintre cei doi ar fi durat până la moartea cântăreţului american, la 25 iunie 2009.

Suflet pereche

Jason Pfeiffer şi „regele muzicii pop" ar fi descoperit multe lucruri în comun, după ce au discutat mai întâi despre copilăriile lor nefericite, relatează Mediafax.

„Stăteam acolo şi am început să plângem amândoi. La un moment dat, m-am ridicat, m-am aplecat spre el şi i-am spus că totul va fi în regulă. Ne-am îmbrăţişat. Acea îmbrăţişare este punctul de la care lucrurile au început să evolueze, însă abia peste câteva luni a devenit evident faptul că şi Michael avea sentimente faţă de mine", a declarat Jason Pfeiffer.

 „Am presupus că era, probabil, bisexual. Îmi spunea tot timpul că mă iubeşte. Cred că era sufletul meu pereche", a adăugat acesta. Dermatologul Arnold Klein a declarat că l-a surprins la un moment dat pe Michael Jackson fără tricou, alături de asistentul său. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite