O nouă ipoteză despre moartea lui Michael

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O nouă ipoteză despre moartea lui Michael
O nouă ipoteză despre moartea lui Michael

Cotidianul „The Sun“ a publicat ieri, pe surse, informaţia că Michael ar fi murit din cauza unei injecţii cu un analgezic puternic pe care i-a făcut-o un angajat, în timp ce medicul personal al starului dormea. Acesta îi administrase anterior o perfuzie cu Propofol, iar combinaţia acestuia cu Demerol i-ar fi fost fatală Regelui pop.

Citiţi şi:


Mama lui Michael nu acceptă nici ea faptul că starul ar fi putut muri din cauze naturale. „Tot ce ştiu este că fiul meu este mort şi nu cred că din cauze naturale“, spune Katherine Jackson, într-un interviu telefonic pentru postul Fox News Channel. „Era prea tânăr. Ceva s-a întâmplat, nu ştiu şi nu pot să spun ce anume“, adăuga ea.

Potrivit unor surse apropiate familiei Jackson, Katherine suferă de insomnie şi este convinsă că ar fi putut să împiedice moartea fiului ei. Ea a afirmat că doreşte să dea în judecată compania AEG Live, organizatoarea concertelor de la Londra, deoarece medicii angajaţi de această companie l-au declarat pe Michael Jackson pregătit pentru concerte, în ciuda stării sale de sănătate precare şi a dependenţei sale de medicamente, informează mirror.co.uk..

„L-am rugat pe Michael să nu accepte acest turneu. Ştiam că nu va putea să susţină acele concerte“, a declarat Katherine Jackson. Ea nu înţelege cum fiul ei a putut să treacă testele medicale efectuate de medicii angajaţi de compania AEG Live, care l-au examinat pentru a completa poliţa de asigurare.

„În momentul în care rezultatele toxicologice ale autopsiei vor fi cunoscute şi dacă ele vor fi diferite de ceea ce au afirmat atunci medicii de la AEG Live despre starea lui de sănătate, vom deschide o acţiune în justiţie“, a adăugat o sursă apropiată familiei.

Lupta continuă la tribunal

În acelaşi timp, tribunalul superior din California trebuie să stabilească într-o nouă audiere o alocaţie lunară pentru Katherine Jackson şi cei trei nepoţi ai săi. În curând, tribunalul va trebui să decidă dacă mama regretatului artist va rămâne tutorele legal şi definitiv al celor trei copii şi dacă aceasta va avea dreptul de administrare a averii acestuia.

Conform unor documente depuse la curtea de judecată, averea actuală a megastarului se ridică la 100 de milioane de dolari, existenţi deja într-un cont bancar, la care se vor adăuga încă 200 de milioane de dolari, după restructurări financiare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite