Michael, ucis de doctorul său?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael, ucis de doctorul său?
Michael, ucis de doctorul său?

Percheziţia efectuată miercuri în biroul din Houston al lui Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, vizează găsirea unor dovezi în sprijinul acuzaţiei de „crimă“, afirmă avocatul acestuia, citat de AFP.

Potrivit acestuia, anchetatorii au confiscat „21 de documente şi o copie a CD-ului aflat într-un calculator“.Murray se afla împreună cu starul în momentul decesului, la 25 iunie. Apropiaţii solistului i-au acuzat pe medici că au provocat moartea „regelui pop“ prescriindu-i medicamentele de care acesta abuza. Joe Jackson a declarat la începutul lunii iulie că fiul său „a fost victima unei crime“. 

Film despre copiii abandonaţi

Noi amănunte în cazul Jackson: potrivit „The Hollywood Reporter“, starul lucra la un film despre copiii abandonaţi, „They Cage the Animals at Night“ („Ei închid animalele seara“), inspirat din cartea lui Jennings Michael Burch. El intenţiona să finanţeze şi să co-regizeze filmul pe care urma să-l înceapă după concertele londoneze.

Conform site-ului tmz.com, starul le-a spus unor prieteni, în 2004, că are un fiu, Omer Bhatti, născut în urma unei aventuri de o noapte în 1984, la Oslo.

În copilărie, Omer a locuit la Neverland cu Michael timp de mai mulţi ani, iar o serie de filmări de casă ale familiei Jackson îl arată pe acesta desfăcând cadouri de Crăciun, alături de megastar. În prezent, Bhatti încearcă să devină celebru în lumea muzicii rap şi hip-hop, sub numele de scenă O-Bee.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite