La Toya Jackson: „Michael a fost asasinat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Toya Jackson: „Michael a fost asasinat“
La Toya Jackson: „Michael a fost asasinat“

LaToya, sora lui Michael Jackson, susţine că fratele ei „a fost ucis de un anturaj obscur, format din oameni manipulatori şi dornici de câştig“, într-un interviu acordat tabloidului britanic „The Mail on Sunday“.

Mai citiţi şi:

Staples Center: vedetele de pe covorul negru
VIDEO Michael voia ca înmormântarea lui să fie "cel mai mare show de pe Pământ"
VIDEO Michael va fi înmormântat într-un sicriu suflat cu aur
Copiii lui Michael Jackson sunt fericiţi alături de familie
Funeralii cu bilet pentru Michael


La Toya (53 de ani) face aceste acuzaţii grave la doar câteva zile după ce tatăl megastarului, Joseph Jackson, a declarat că Michael a fost omorât.

„Cred că Michael a fost asasinat, am simţit asta de la început. Nu este vorba de o singură persoană, ci, mai degrabă, de o conspiraţie. Avea un anturaj nepotrivit. Michael era o persoană foarte bună, afectuoasă. Oamenii au profitat de asta“, a spus La Toya Jackson.

O nouă autopsie

Aceasta i-a acuzat pe cei din anturajul lui Jackson că l-au izolat de familie şi că l-au forţat să semneze contractul pentru cele 50 de concerte pe care Michael urma să le susţină la Londra.

Totodată, La Toya a afirmat că fratelui ei i-au fost administrate medicamente puternice, pentru ca acesta să poată fi manipulat cu uşurinţă. Toate acestea, crede La Toya, au condus la decesul artistului.

Cântăreaţa a declarat că a solicitat o autopsie privată şi că este decisă să afle totul despre moartea lui Jackson. „Nu este o chestiune de bani. Vreau dreptate pentru Michael. Nu voi avea linişte până când nu voi afla ce şi cine l-a ucis pe fratele meu“, a mai spus La Toya.

Dacă ar fi trăit, Michael ar fi trebuit să înceapă astăzi seria celor 50 de concerte de pe arena O2 din Londra.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite