Michael Jackson a fost ucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson a fost ucis
Michael Jackson a fost ucis

Moartea lui Michael Jackson este o "omucidere", a anunţat vineri Institutul medico-legal din Los Angeles. Potrivit autorităţilor moartea megastarului a fost provocată de o "intoxicare acută cauzată de anestezicul propofol". La 29 august, Michael ar fi împlinit 51 de ani.

Mai citeşte şi:

Într-un comunicat dat publicităţii de Institutul medico-legal, moartea artistului este calificată drept "omucidere", informează AFP.

"Medicamentele propofol şi lorazepam (un sedativ - n.r.) se dovedesc a fi principalii factori care au cauzat moartea lui Jackson. Celelalte medicamente găsite în corp la autopsie sunt: midazolam, diazepam, lidocaină, efedrină", se precizează în comunicat.

Institutul medico-legal mai spune că "raportul final al medicului legist, care cuprinde raportul toxicologic complet, va rămâne confidenţial", la cererea poliţiei din Los Angeles (LAPD) şi a procurorului din Los Angeles.

Potrivit unor documente judiciare dezvăluite încă de luni de presa americană, o doză letală de propofol a fost găsită în corpul lui Michael Jackson.


Informaţiile date publicităţii de Institutul medico-legal din Los Angeles relansează speculaţiile în legătură cu soarta lui Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson. Acesta ar fi recunoscut că i-a administrat propofol artistului în dimineaţa în care a murit.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite