Michael Jackson va fi înmormântat la Forest Lawn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson va fi înmormântat la Forest Lawn
Michael Jackson va fi înmormântat la Forest Lawn

Regele muzicii pop nu şi-a găsit încă liniştea. Familia lui a decis, la şase săptămâni de la decesul acestuia, ca megastraul să fie înmormântat în parcul memorial Forest Lawn din Los Angeles, potrivit Mtv.com.

Trupul lui Michael Jackson a fost mutat, la jumătatea lunii iulie, dintr-un cavou, în subsolul clădirii principale a parcului memorial Forest Lawn, de teama fanilor care au încercat să ajungă la el.

Potrivit unor surse, membrii familiei Jackson au depus deja actele necesare pentru a permite înmormântarea  trupului Rregelui Pop în cimintirul din Los Angeles, cu toate că fraţii lui susţin că cel mai  potrivit loc pentru înmormântare este Neverland, dar mama artistului, Katherine, susţine că fiul său nu mai agrea ferma.


Sicriul aurit cu trupul artistului a fost văzut public la ceremonia omagială organizată în memoria cântâreţului pe 7 iulie, la Staples Center din L.A. Familia spera ca locul de veci să rămână secret.

Cimintirul Forest Lawn se află în apropierea studiourilor Disney, Universal şi Warner şi găzduieşte mormintele mai multor celebrităţi, una dintre ele fiind Andy Gibb, de la Bee Gees.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite