Michael Jackson adormea în timp ce viziona Donald Duck

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson adormea în timp ce viziona Donald Duck
Michael Jackson adormea în timp ce viziona Donald Duck

O fostă asistentă medicală a lui Michael Jackson a dezvăluit marţi că artistul i-a cerut insistent în ultimele sale luni de viaţă să-i administreze un sedativ puternic pe cale intravenoasă. Cherilyn Lee a zis că cea mai mare problemă a megastarului era că nu putea să doarmă.

"Nu vroia să se drogheze sau să se simtă sedat. A fost o persoană care căuta cu disperare un remediu împotriva insomniei", a declarat Lee pentru AP.

Asistenta cu peste 20 de ani de experienţă profesională a declarat că Jackson i-a cerut un sedativ numit Diprivan şi a refuzat să-i facă de rost de acest medicament după ce l-a avertizat de efectele secundare.

"I-am spus că acest medicament nu este sigur. (...) Mi-a răspuns: «Vreau numai să dorm. Nu înţelegi. Vreau doar să fiu sedat şi să dorm»", a povestit Cherilyn Lee.

Asistenta a subliniat că l-a avertizat pe Jackson că, dacă va lua Diprivan, există posibilitatea "să nu se mai trezească".

După ce se punea în pat, Jackson asculta muzică clasică şi "avea un computer lângă pat pentru că adora Walt Disney". "Se uita la Donald Duck şi se simţea bine", a mai zis Cherilyn Lee, potrivit căreia Michael i-a spus că "aşa adorm eu".

Asistenta, care susţine că a lucrat pentru cântăreţul pop timp de trei luni, a mai zis că un membru din anturajul lui Michael Jackson a sunat-o cu patru zile înaintea morţii megastarului.

"A zis: «Michael trebuie să te vadă imediat». Iar eu am spus «Ce s-a intamplat?» Şi l-am auzit pe Michael pe fundal spunând «O parte a corpului meu frige, cealaltă este rece»", a povestit Lee.

Asistenta a zis că i-a cerut lui Michael Jackson să se ducă la spital "de urgenţă". "În acel moment mi-am dat seama că cineva i-a administrat o substanţă care i-a atins sistemul nervos central", a adăugat asistenta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite