Michael Douglas, primul interviu după 4 luni de tăcere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primul său interviu major după anunţarea diagnosticului de cancer la gât în faza patru, Michael Douglas a discutat cu un reporter de la revista The Hollywood despre familia sa şi despre boala în faţa căreia nu se dă bătut.

Deşi are tot dreptul să fie nervos, după ce luni de zile presa de scandal a scris poveşti proclamând moartea sa iminentă, Michael Douglas, descris de reporterul The Hollywood, este  "viu, alert, profund şi inteligent", neavând nimic în comun cu imaginea creată de mass media.

E drept, actorul a pierdut în greutate şi pare fragil, dar pentru cineva care a trecut prin chimioterapie şi radiaţii - "cinci zile pe săptămână", după cum spune - e într-o formă remarcabilă, atât fizic, cât şi moral, potrivit yahoo.com.

Douglas şi-a exprimat recunoştinţa de a sta de vorbă cu reporterul, spunând: "După toate adversităţile din acest an, cu sănătatea mea, încarcerarea fiului meu, procesul cu fosta mea soţie - sunt atât de fericit că pot să stau aici şi vorbesc cu tine."

Într-adevăr, artistul a avut un an oribil. În primul rând, fiul său cel mare, Cameron, din căsătoria sa cu Diandra Douglas, a fost închis în luna aprilie pentru trafic de droguri, apoi a fost diagnosticat cu cancer în faza patru, şi, în cele din urmă, fosta soţie i-a cerut 50% din veniturile de pe urma filmului „Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule”.

Însă acum actorul are de 10 ani o căsătorie puternică şi frumoasă cu Catherine Zeta Jones. "Este o persoană foarte puternică şi iubesc tăria lui de caracter, alături de sensibilitate şi umor. Dar în mare parte, el este un om foarte puternic. Acest lucru l-a ajutat, într-adevăr, în ultimele luni. Nu şi-a pierdut niciodată puterea. "

Douglas regretă faptul că, din cauza slăbiciunii sale fizice din acest moment, nu e ca un "iepuraş Duracell" pentru familia sa, în special pentru cei doi copii mai mici.

"Nivelul de chimio, cantitatea pe care ţi-o dau, combinate cu radiaţii, a fost maximum ce ar fi putut face personalul medical în această perioadă de timp. Este uimitor că aproape te omoară pentru a te aduce înapoi." a spus Michael.

De obicei dimineaţa citeşte ziare, pentru a ţine mereu pasul cu ce se întâmplă în lume. "Sunt doar curios. Încerc să citesc ca să fiu la curent. Ştiu câte puţin despre multe lucruri, dar nu în profunzime." El rămâne fascinat de orice, cu excepţia industriei filmului.

Referitor la boala sa, Michael a primit sfaturi de la toată lumea şi de peste tot. Însă spune că "religia i-a fost băgată pe gât." "Cred că există un spirit în noi, cu care ne hrănim. Dar nu vine din exterior, ci vine din interior."

Cât despre cum l-a afectat boala, actorul spune: "Să fiu sincer, nici n-am digerat bine chestia asta. După ce m-am uitat pe analize, n-am luat-o ca ceva între viaţă şi moarte. Am văzut-o doar ca pe o boală peste care trebuie să trec. Deci nu am studiat până în adâncul sufletului să vad ce cred despre asta. Dar cu siguranţă a pus o perspectivă asupra mortalităţii."

"Am fost copleşit de iubire şi sprijin", a spus el. "Cancerul mi-a arătat ce este familia. Ea mi-a arătat o dragoste care nu am ştiut că există cu adevărat."

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite