Mesaj de la Mihaela: „Vezi copilul când ne vei găsi o casă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elan Schwartzenberg a depus, ieri, la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti, două solicitări pentru custodia fiului său, Ayan. Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu doreşte să obţină în regim de urgenţă custodia fiului său, Ayan. În cererea sa, Elan a depus copii după sms-urile de şantaj primite de la fosta soţie. Aceasta nu este, însă, singura problema a Mihaelei Rădulescu. Potrivit NewsIn, vedeta de televiziune este cercetată

„În seara zilei de 8 martie, Mihaela a venit nervoasă acasă. După o ceartă, m-a pus să-i cumpăr o casă, căci altfel nu o să-mi mai văd copilul“, declară fostul soţ al realizatoarei emisiunii „Duminica în familie“.

În susţinerea acestei declaraţii Schwartzenberg a ataşat şi un mesaj sms primit de la Mihaela Rădulescu: „În seara asta se mută cu mine la hotel (e vorba de micuţul Ayan, copilul celor doi n.r.) şi-l vezi doar când îmi vei găsi o casă în care să ne mutăm“! Practic, Rădulescu îi solicita astfel lui Schwartzenberg o casă în schimbul aprobării de vedea copilul.

Omul de afaceri povesteşte punctul culminant al războiului cu vedeta emisiunii„Duminica în familie”: „Pe opt martie, seara, a venit nervoasă acasă. A devenit irascibilă şi a trântit  pe jos florile primite de la fiul ei. În miezul nopţii şi-a luat lucrurile şi a plecat. Copilul nu era acasă, era la bunica maternă, în Bucureşti”.

De 8 Martie

După acest episod a urmat pretenţia Mihaelei Rădulescu de a primi o casă în schimbul permisiunii de a-şi vedea copilul! Ziarul „Adevărul“ a aflat şi motivul pentru care vedeta s-a enervat atât de tare că a plecat în noaptea de 8 martie de acasă. Vedeta s-ar fi supărat pentru că femeile din casa de la Izvorani au primit odată cu ea buchete de flori de Ziua Femeii.

Omul de afaceri face referire şi la un alt scandal în care a apărut numele fostei sale soţii. E vorba de escapada pe care Mihaela Rădulescu a avut-o la Amsterdam, alături de actualul prieten, Dani Oţil. Acolo, potrivit lui Elan Schwartzenberg, „mondenista“ a cheltuit banii omului de afaceri. „Peste tot a plătit cu bani de pe cardul meu“, susţine Elan Schwartz­en­berg.

„Este dezinteresată în creşterea copilului“

În prezent, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu vrea doar să‑şi ia copilul acasă deoarece „s-au schimbat lucrurile de la momentul pronunţării divorţului, iar (...) Mihaela Rădulescu este dezinteresată în creşterea copilului, l-a expus şi i-a prezentat imaginea în public“.

Cele două cereri ale lui Schwartzenberg – una pentru instanţa de fond (unde se va judeca cererea propriu-zisă de reîncredinţare a minorului) şi cealaltă pentru ordonanţă preşedinţială (prin care se solicită ca micuţul Ayan să îi fie reîncredinţat tatălui, preventiv, până la soluţionarea cererii de fond) – se bazează pe ultimele evenimente-scandal relatate de presă în care subiectul principal este Rădulescu. Aceasta, va fi citată de către instanţă la hotel.

Comportamentul Mihaelei Rădulescu, sub lupă

Mediatizat extrem în ultime­le zile, cazul „Mihaela Rădulescu” a generat întrebări în legătură cu motivele care au determinat comportamentul „exhibiţionist” al vedetei şi acţiunile acesteia.

image

Mihaela Rădulescu împreună cu Ayan

După ce vineri seară s-a încăierat cu paparazzii unei publicaţii tabloide, Mihaela a ripostat din nou, în propria emisiune, atacându-şi colegul de trust, pe Lucian Mândruţă.

Vedeta TV şi-a acuzat colegul că ar fi fost cumpărat de către fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg. „Le bat obrazul unora dintre colegii mei, care s-au lăsat cumpăraţi de un milionar”, spune Mihaela, fără să nominalizeze, făcând însă referire la interviul pe care Lucian Mândruţă l-a realizat, vineri seară, cu Elan. Tot vineri seară, Mihaela declara poliţiei că a fost atacată de paparazzii unei publicaţii tabloide, şi că aceştia au încercat să o „omoare” cu maşina în parcare.

Cercetată de poliţişti pentru furt calificat

În legătură cu incidentul din noaptea de vineri spre sâmbătă, Mihaela Rădulescu este cercetată de poliţişti pentru furt calificat, urmând să fie chemată să dea declaraţii la sediul Secţiei 26 Poliţie, a anunţat azi NewsIn.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 26 s-au autosesizat şi vor efectua cercetări faţă de doamna Mihaela Rădulescu pentru infracţiunea de furt calificat. Nu este vorba de urmărire penală şi nu este cercetată pentru altă infracţiune, respectiv tâlhărie", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, poliţia a informat deja Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 pentru obţinerea numărului unic. "Practic, din declaraţiile celor doi lucrători ai ziarului Libertatea, ne-am autosesizat şi am trimis dosarul la Parchet pentru obţinerea numărului unic, acesta urmând a se reîntoace în cursul zilei de astăzi (n.r. marţi) şi evident cercetărilor vor fi continuate pentru infracţiunea de furt calificat", a precizat Ciocan.

Reprezentantul Poliţiei Capitalei a mai spus că Mihaela Rădulescu şi cei doi angajaţi ai tabloidului "Libertatea" vor fi chemaţi la Secţia 26 în zilele următoare pentru audieri. De asemenea, oamenii legii vor continua cercetările şi în cazul plângerii făcute de Rădulescu împotriva fotoreporterului şi şoferului de la cotidianul "Libertatea", pe care îi acuză că au hărţuit-o.

Specialiştii vorbesc despre Mihaela

Sociologul Alfred Bulai a împărtăşit ziarului „Adevărul” opinia sa despre acest caz, care a luat o amploare mediatică incredibilă.

„Din câte ştiu, faptul că te pozează cineva pe stradă este legal, iar când eşti vedetă este discutabilă noţiunea de sferă privată. Acest scandal este produs de un gen de nemulţumire care nu poate fi justificată de starul TV, cel puţin, nu din dorinţa de a fi lăsată în pace”, spune sociologul.

„Nu înţeleg invaziunea de care vorbeşte, ea a fost atacată şi tot ea a luat rucsacul? Reacţiile ei sunt nefericite, a ales cele mai proaste soluţii posibile. Are discursuri greu credibile publicului. Scena cu parcarea este uşor hilară, greu de crezut. Din toată situaţia cu parcarea, ea a ieşit foarte prost, e pe sistemul: «m-a tâlhărit, a rămas ceasul la mine»”, se amuză acesta. Ca o concluzie despre întreaga situaţie, Alfred Bulai precizează că „tot dramatismul ţine de natura activităţii, aşa cum e şi la actori, doar că aici sunt incompatibilităţi şi inconsistenţe serioase”.

Explicaţii pentru reacţiile vedetei

image

Sociologul Marius Pieleanu spune că „doamna Mihaela Rădulescu este într-un impas de imagine, iar tot ce s-a întâmplat este un exerciţiu de a‑şi reactualiza părerea despre sine”. „În mod normal, problemele personale sunt tratate cu o discreţie firească, dar dânsa încearcă să se repoziţioneze mediatic”, încheie Pieleanu teoria sa.

Psihiatrul Florin Tudose a declarat pentru „Adevărul” că „vedetele au un comportament atipic, iar eu nu sunt medic de vedete”. Psihologul Gabriela Didă spune despre comportamentul Mihaelei că este de înţeles. „Când o mamă este ameninţată că i se ia copilul, devine leoaică”, comentează aceasta. „O mamă se apără, iar Mihaela asta face acum. Amploarea cazului este mult mai mare când eşti vedetă”, spune psihologul, menţionând că este normal să-ţi aperi copilul cu orice preţ, atâta vreme cât există o posibilă ameninţare. 

Varianta Mihaelei

Mihaela Rădulescu declarase public faptul că fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, o şantaja în privinţa copilului şi o ameninţa că, dacă va cere custodia, îi va pune droguri în poşetă pentru a fi arestată.

Citiţi în Click! şi alte amănunte ale scandalului dintre cei doi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite