Membrii supravieţuitori ai trupei Nirvana au cântat împreună pentru prima oară după 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii supravieţuitori ai legendarei trupe Nirvana - Dave Grohl, Krist Novoselic şi Pat Smear - s-au aflat pe aceeași scenă pentru prima oară de la sinuciderea lui Kurt Cobain, vocalistul grupului, în 1994.

Cei trei au cântat împreună cu ocazia unui concert susţinut de grupul Foo Fighters, în care activează doi dintre membrii Nirvana, respectiv Dave Grohl și Pat Smear, pentru a prezenta o parte dintre piesele incluse pe următorul album.

În timpul concertului, Dave Grohl i-a surprins pe spectatorii prezenţi la eveniment, invitându-l pe basistul Krist Novoselic să urce pe scenă și cântând  în fosta componență a trupei Nirvana piesa "Marigold", singura compoziţe semnată de Dave Grohl în perioada în care acesta era toboşarul legendarului grup. Nirvana s-a destrămat după sinuciderea solistului Kurt Cobain.

Foo Fighters a interpretat cu această ocazie trei piese noi - "Dear Rosemary", "White Limo" şi "Back and Fourth" - ce vor fi incluse pe noul album al trupei, album la care a colaborat și Krist Novoselic, cântând la chitară bas şi la acordeon.

Dave Grohl, liderul trupei Foo Fighters, a precizat că acesta va fi cel mai "heavy" dintre albumele trupei.

Materialul discografic, al cărui nume nu a fost stabilit deocamdată, a fost produs de Butch Vig, cel care a produs şi albumul "Nevermind" al trupei Nirvana.


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite