Mel Gibson îi plăteşte 750.000 de dolari fostei iubite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mel Gibson şi fosta sa iubită, cântăreaţa Oksana Grigorieva, au ajuns la un acord în ceea ce priveşte fiicei lor, Lucia. Cei doi vor împărţi custodia micuţei în vârstă de aproape doi ani, însă actorul trebuie să-i plătească fostei sale iubite 750.000 de dolari.

Totodată, Mel Gibson (55 de ani) va plăti toate cheltuielile de întreţinere pentru casa în care locuieşte Lucia. Oksana Grigorieva va avea dreptul de a locui cu fiica ei în acea reşedinţă, aflată în Los Angeles, până când Lucia va împlini 18 ani, moment în care întreaga proprietate va trece pe numele fetiţei.
Suma de 750.000 de dolari va fi achitată până la 1 ianuarie 2016, în trei tranşe de câte 250.000 de dolari, potrivit Mediafax. Acordul interzice celor două părţi să publice articole, cărţi sau „noi înregistrări" despre relaţia lor, făcând astfel referire la difuzarea către tabloidele americane a unei conversaţii telefonice în care Mel Gibson ţipa la Oksana Grigorieva.
Gibson şi Grigorieva (41 de ani) au dus un război al declaraţiilor şocante încă de când s-au despărţit, în aprilie 2010, la cinci luni de la naşterea fetiţei. Actorul australian, acuzat de agresiune asupra fostei sale iubite, a fost condamnat la muncă în serviciul comunităţii şi la plata unor amenzi şi a fost somat să urmeze timp de un an cursurile unui program de consiliere împotriva violenţei domestice.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite