Mel Gibson, taxat de fosta iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oksana Grigorieva îi cere actorului daune de 500.000 de dolari. Fosta iubită a lui Mel Gibson (55 de ani) susţine că fiul său a fost traumatizat de starul australian şi pretinde de la acesta din urmă o jumătate de milion de dolari.

Aflat în plin proces pentru custodia fetiţei sale de 2 ani, Lucia, pe care o are împreună cu Oksana Grigorieva (41 de ani), Gibson s-a ales cu o nouă acuzaţie. Fosta lui parteneră susţine că fiul ei în vârstă de 14 ani (al cărui tată este actorul Timothy Dalton) a fost afectat psihic după ce a asistat la unele violenţe la care a fost supusă în timpul relaţiei cu Mel Gibson.

Potrivit site-ului TMZ, în timpul unei dispute din 2009, actorul a devenit violent şi a lovit-o pe Oksana Grigorieva de mai multe ori în zona feţei, iar aceasta a pierdut doi dinţi.

S-a ascuns sub pat

Fiul cântăreţei, care a asistat la scenă, a fost atât de speriat încât s-a ascuns sub pat, mai ales că Gibson a început să-l injure, după cum susţine Grigorieva.

Gibson şi Grigorieva sunt în proces pentru custodia fiicei lor şi duc un război al declaraţiilor şocante încă de când s-au despărţit, în aprilie 2010, la cinci luni de la naşterea fetiţei. Actorul australian, acuzat de agresiune asupra fostei sale iubite, a fost condamnat la muncă în serviciul comunităţii şi la plata unor amenzi şi a fost somat să urmeze timp de un an cursurile unui program de consiliere împotriva violenţei domestice.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite