Medicul lui Michael Jackson a aşteptat o oră până când să cheme salvarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul care se afla cu Michael Jackson în momentul morţii sale a aşteptat mai multe de o oră înainte să cheme salvarea, iar apoi s-a volatilizat, relevă documente oficiale făcute publice vineri de justiţie în Las Vegas.

Mandatul de percheziţie, dezvăluit vineri, a permis poliţiei să inspecteze o farmacie în Las Vegas din care se aproviziona doctorul Conrad Murray şi aduce noi informaţii despre ultimele ore de viaţă ale "Regelui muzicii pop", în 25 iunie.

Potrivit declaraţiilor făcute de Murray autorităţilor, el nu a chemat poliţia decât la 12h22, adică după mai mult de o oră de când constatase că pop-starul nu mai respira, după ce îi administrase puternicul anestezic propofol, responsabil de moartea cântăreţului, potrivit Institutului medico-legal din Los Angeles.

Relevarea apelurilor telefonice ale doctorului Murray indică faptul că el a petrecut 47 de minute la telefon între 11h18 şi 12h05 în acea zi, timp în care Murray dăduse asigurări că încerca să-l reanime pe cântăreţ.

"Murray nu a menţionat aceste fapte anchetatorilor", asigură documentul. Identitatea destinatarilor apelurilor telefonice nu a fost relevată de poliţie.

Potrivit aceluiaşi document, doctorul Murray ar fi dispărut în orele care au urmat morţii lui Michael Jackson, în timp ce acesta era transportat de urgenţă la Centrul medical din Los Angeles al Universităţii din California, notează Agerpres.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite