Matthew Fox, acuzat că a bătut o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Matthew Fox, unul dintre starurile din serialul TV „Lost", a fost reţinut de poliţia americană după ce a agresat o femeie care conducea un autobuz.

Fox a încercat duminică, la primele ore ale dimineţii, să se urce într-un autobuz închiriat pentru o petrecere privată. Şoferiţa Heather Bormann, în vârstă de 29 de ani, a refuzat să îl lase să se urce în autobuzul pe care îl conducea.

Bormann a spus că nu l-a recunoscut pe Matthew Fox, în vârstă de 45 de ani, nici ca membru al grupului de petrecăreţi care închiriaseră autobuzul, nici ca actor, şi l-a avertizat de trei ori, cerându-i să se îndepărteze de uşă.

"I-am spus că a depăşit limita. El nu a spus niciodată nimic. Doar se uita la mine cu gura căscată", a spus şoferiţa.

Heather Bormann a spus poliţiei că Matthew Fox a lovit-o în piept şi în stomac, înainte ca ea să îl lovească la rândul ei, pentru a se apăra. Potrivit declaraţiilor ei, a fost nevoie de trei bărbaţi care l-au tras pe actor departe de ea, iar un poliţist - aflat în afara programului de serviciu - l-a reţinut până la sosirea unui echipaj de poliţie.

Incidentul s-a petrecut în oraşul Cleveland, unde actorul filma "I, Alex Cross", o adaptare cinematografică a romanului omonim scris de James Patterson.

„Nu-mi pasă că este celebru. Agresiunea este împotriva legii", a spus şoferiţa, care e decisă să depună o plângere împotriva actorului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite