Mark Wahlberg se întoarce la modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Mark Wahlberg va fi imaginea liniei vestimentare pentru bărbaţi a companiei PRVCY, revenind astfel la vechea sa pasiune, moda, informează Mediafax.

Wahlberg şi-a început cariera în modă ca model pentru Calvin Klein, devenind apoi imaginea linei pentru bărbaţi a celebrei case americane. Astfel, prin înţelegerea cu PRVCY, care mai are contract cu sora mai mică a lui Linsday Lohan, Wahlberg revine la vechea sa ocupaţie.

Starul din „Luptătorul" a avut un traseu ciudat până să ajungă la statutul de astăzi. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o trupă de băieţi şi a fost un cântăreţ de rap de succes.

Mark Wahlberg a devenit cunoscut ca actor în 1997 cu rolul din „Jurnalul unei vedete de film porno". A mai jucat în „Planeta maimuţelor", „Jaf în stil italian", „Lunetistul", „Max Payne".Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru evoluţia din „Cârtiţa", în regia lui Martin Scorsese.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite